×

SNIPER DE PROIECTARE CU SUNET SI LUMINA IN PLIC

O pușcă de lunetă mică, cu un aspect atractiv, care va atrage orice copil. Pe lângă efectele de sunet și lumină, arma mai are un plus – proiectează o imagine de îndată ce apăsați pe trăgaci. Jucăria este potrivită pentru distracția solo sau pentru bătălii militare distractive cu prietenii.

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiunile armei în cm: 31 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AAA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
10,59 Lei (incl. TVA)
8,90 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05760
Add to wishlist
Descriere

O pușcă de lunetist proiectată cu sunet și lumină este jucăria perfectă pentru copii pentru băieți, care îi va încânta și îi va distra. Această jucărie atractivă este un cadou ideal pentru băieții care iubesc jocurile de război.

Pușca de lunetă mică cu sunet și lumină are un design atractiv care va atrage atenția oricărui copil. Efectele sale de sunet și lumină creează o atmosferă realistă și le permit copiilor să se cufunde în lumea operațiunilor militare. Dar asta nu este tot ce are de oferit această jucărie. Arma are și o funcție suplimentară - proiectarea unei imagini atunci când este apăsat declanșatorul. Acest lucru adaugă și mai multă distracție și imaginație jocului.

Lunetistul cu proiectile este potrivit pentru distracția solo sau pentru bătălii militare distractive cu prietenii. Copiii se pot bucura de joc atât în interior, cât și în aer liber. Această jucărie își va dezvolta abilitățile de coordonare, concentrare și gândire strategică.

Lunetistul proiectant este potrivit pentru copiii de peste 3 ani care au varsta suficienta pentru a se distra cu aceasta jucarie. Este conceput pentru siguranța și distracția copiilor și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță.

Lunetistul proiectant cu efecte de sunet și lumină, proiectând o imagine și posibilitatea de lupte militare distractive cu prietenii. Această jucărie este o modalitate sigură de a vă distra și dezvolta copiii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05760

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 61008
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un jeep militar cu un aspect atrăgător pe care orice omuleț îl va aprecia pe măsură. Vine cu o caroserie verde strălucitoare, un compartiment spațios pentru 4 locuri cu portbagaj și cauciucuri masive care vor depăși...
Referinta: 12552
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Cântă melodia ta preferată și fă o poză în timp ce cânți. Și de ce să nu inviti prieteni și să organizezi un karaoke acasă? Cu acest set minunat de microfon și selfie stick, poți fi o vedetă! Pentru că are o grămadă...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16032
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Un puzzle colorat cu fluturi, alcătuit din 35 de piese mari. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități utile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare