×

CÂINE CU COMANDĂ VOCALĂ ȘI CURSĂ

Câine distractiv controlat prin voce, complet cu minge, tobogan și diverse accesorii - castron pentru mâncare, os, tacâmuri, pieptene, oglindă și multe altele! Cum funcționează - glisați butonul de pornire al câinelui în poziția de lucru și acesta se va înainta însoțit de un lătrat vesel. Și ca să nu se plictisească, pune mingea în fața lui, ca să o poată împinge în mișcare. Când obosește și se oprește pentru a se odihni, doar bate din palme și va merge din nou! Toboganul este un plus minunat pentru setul, deoarece scopul este ca mingea să treacă nestingherită de-a lungul ei.

·       Dimensiuni pachet în cm: 3 2 x 16 x 23

·       Material : plastic non-toxic

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
74,92 Lei (incl. TVA)
62,96 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12432
Add to wishlist
Descriere

Câine de comandă vocală și tobogan într-o cutie este o jucărie distractivă și interactivă care va distra copiii ore întregi. Acest câine este echipat cu control vocal, ceea ce îl face și mai distractiv și realist. Setul include și diverse accesorii care completează jocul și îl fac și mai divers.

Setul include un bol alimentar, os, tacâmuri, pieptene, oglindă și multe alte accesorii. Acest lucru le permite copiilor să se distreze și să aibă grijă de câinele lor virtual hrănindu-l, periându-l și tunsându-i diferite. Aceasta este jucăria perfectă pentru copiii care iubesc animalele și doresc să aibă grijă de ele.

Cum functioneaza? Pur și simplu glisați butonul de pornire al câinelui în poziția de lucru și acesta se va înainta însoțit de un lătrat vesel. Dacă vrei să-l distrezi și mai mult, așează mingea în fața lui pentru a-l împinge în timp ce se mișcă. Când câinele obosește și se oprește să se odihnească, bateți din palme și va merge din nou. Acest lucru face jocul și mai interactiv și distractiv pentru copii.

Toboganul care este inclus în set este un plus minunat pentru joc. Scopul este ca mingea să treacă prin ea nestingherită și să se distreze cu câinele. Aceasta este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să se joace cu animalele.

Dimensiunile pachetului sunt de 32 x 16 x 23 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Alimentat cu 2 baterii AA de 1,5 V, neincluse.

Această jucărie este potrivită pentru copiii peste 3 ani și este fabricată în China. Este un cadou ideal pentru copiii care iubesc animalele si vor sa se distreze cu ele. Aceasta este jucăria perfectă pentru fetele și băieții cărora le place să se distreze cu jocuri interactive.

Luați un câine cu o comandă vocală și un tobogan într-o cutie și lăsați copiii să se distreze și să-și dezvolte imaginația și grija față de animale. Această jucărie îi va distra și îi va ajuta să dezvolte diferite abilități, cum ar fi grija, atenția și imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12432

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12322
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
Set cărucior și bebeluș din plastic roz - ce fetiță ar putea rezista acestei combinații grozave? Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă cu glugă și urechi și vine cu un cadou - un biberon. Căruciorul se pliază si ia...
Referinta: 12263
47,01 Lei (TVA inclus) 29,63 Lei (Fara TVA) 25%
35,25 Lei (incl. TVA) 47,01 Lei
-25%
Rucsac grozav albastru-verde, potrivit pentru fete și băieți. Iar in interior vei găsi o surpriza - rucsacul se transforma într-o bucătărie compacta cu toate accesoriile necesare: oala, tigaie, tacâmuri/ustensile de...
Referinta: 16090
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un puzzle de dinozauri special pentru toți micii paleontologi! Aranjamentul său este cu adevărat distractiv și, în plus, dezvoltă o mulțime de calități utile copiilor - gândire logică, abilități vizuale și de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare