×

CÂINE CU COMANDĂ VOCALĂ ȘI CURSĂ

Câine distractiv controlat prin voce, complet cu minge, tobogan și diverse accesorii - castron pentru mâncare, os, tacâmuri, pieptene, oglindă și multe altele! Cum funcționează - glisați butonul de pornire al câinelui în poziția de lucru și acesta se va înainta însoțit de un lătrat vesel. Și ca să nu se plictisească, pune mingea în fața lui, ca să o poată împinge în mișcare. Când obosește și se oprește pentru a se odihni, doar bate din palme și va merge din nou! Toboganul este un plus minunat pentru setul, deoarece scopul este ca mingea să treacă nestingherită de-a lungul ei.

·       Dimensiuni pachet în cm: 3 2 x 16 x 23

·       Material : plastic non-toxic

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
74,92 Lei (incl. TVA)
62,96 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12432
Add to wishlist
Descriere

Câine de comandă vocală și tobogan într-o cutie este o jucărie distractivă și interactivă care va distra copiii ore întregi. Acest câine este echipat cu control vocal, ceea ce îl face și mai distractiv și realist. Setul include și diverse accesorii care completează jocul și îl fac și mai divers.

Setul include un bol alimentar, os, tacâmuri, pieptene, oglindă și multe alte accesorii. Acest lucru le permite copiilor să se distreze și să aibă grijă de câinele lor virtual hrănindu-l, periându-l și tunsându-i diferite. Aceasta este jucăria perfectă pentru copiii care iubesc animalele și doresc să aibă grijă de ele.

Cum functioneaza? Pur și simplu glisați butonul de pornire al câinelui în poziția de lucru și acesta se va înainta însoțit de un lătrat vesel. Dacă vrei să-l distrezi și mai mult, așează mingea în fața lui pentru a-l împinge în timp ce se mișcă. Când câinele obosește și se oprește să se odihnească, bateți din palme și va merge din nou. Acest lucru face jocul și mai interactiv și distractiv pentru copii.

Toboganul care este inclus în set este un plus minunat pentru joc. Scopul este ca mingea să treacă prin ea nestingherită și să se distreze cu câinele. Aceasta este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să se joace cu animalele.

Dimensiunile pachetului sunt de 32 x 16 x 23 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Alimentat cu 2 baterii AA de 1,5 V, neincluse.

Această jucărie este potrivită pentru copiii peste 3 ani și este fabricată în China. Este un cadou ideal pentru copiii care iubesc animalele si vor sa se distreze cu ele. Aceasta este jucăria perfectă pentru fetele și băieții cărora le place să se distreze cu jocuri interactive.

Luați un câine cu o comandă vocală și un tobogan într-o cutie și lăsați copiii să se distreze și să-și dezvolte imaginația și grija față de animale. Această jucărie îi va distra și îi va ajuta să dezvolte diferite abilități, cum ar fi grija, atenția și imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12432

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19136
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Set cu rechin de cauciuc ce se găsesc într-un cufăr transparent cu cheie. Sunetele pe care le scoate vor face jocurile și mai interesante, iar divertismentul și mai incitant! Cutia conține 6 cufere pentru rechini....
Referinta: 09722
30,31 Lei (TVA inclus) 19,11 Lei (Fara TVA) 25%
22,74 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Geanta de box din imitație de piele în culorile Bulgariei și o pereche de mănuși concepute pentru toti fanii acestui sport. Simte-te ca un adevărat boxer și exersează-ți abilitățile dezvoltându-le și...
Referinta: 12356
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
O omidă veselă pe roți care va face orice copil să zâmbească. Vine cu o sfoară de tras și 3 bile transparente. Când omida se mișcă, bilele se învârt și scot un zgomot, care este și mai atrăgător și face jucăria și mai...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14513
17,83 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un mic autobuz radiocontrolat care va aduce nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor! Este colorat și distractiv, iar telecomanda va face jocul și mai intrigant și mai fascinant! Culorile variază și pot fi...
Referinta: 03861
18,18 Lei (TVA inclus) 11,46 Lei (Fara TVA) 25%
13,63 Lei (incl. TVA) 18,18 Lei
-25%
O păpușă drăguță de înfrumusețat. Deschide geanta și vezi ce surpriză te așteaptă acolo! Alege o geantă cu o păpușă sau mai multe - astfel încât jocurile vor fi mai mult decât distractive! ·      Dimensiuni cutie in...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare