×

PĂPUȘĂ PENTRU MACHIAJ ȘI COAFURĂ CU 2 MĂȘTI

O păpușă fermecătoare cu un aspect atrăgător, îmbrăcată într-o rochie la modă. Este făcută din plastic gros, puternic, cu membrele desfăcute la coate, încheieturi și genunchi. Papusa vine cu o surpriza - 2 masti de carnaval si o pereche de sandale cu toc inalt. Faceți o colecție cu toate seturile grozave pentru a face jocurile și mai interesante și captivante!

Pachetul contine 6 papusi.

Pretul este pentru 1 buc.

·       Dimensiuni pachet in cm: 57 x 6 x 34

·       Dimensiuni de 1 buc. cutie in cm: 9 x 5 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
27,27 Lei (incl. TVA)
22,92 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13126
Add to wishlist
Descriere

Machiajul și coafura cu 2 măști într-o cutie este o jucărie adorabilă care va impresiona orice fetiță. Este îmbrăcată într-o rochie la modă și are un aspect atractiv care îi va inspira pe copii să creeze diferite coafuri și machiaj.

Păpușa este realizată din plastic gros și rezistent, cu membre care se sparg la coate, încheieturi și genunchi, permițând copiilor să o pozeze și să o îmbrace cu ușurință. Acest lucru le oferă copiilor posibilitatea de a-și dezvolta imaginația și abilitățile creative creând diferite povești și jocuri cu păpușa.

Papusa vine cu o surpriza - 2 masti de carnaval si o pereche de sandale cu toc inalt. Acest echipament suplimentar permite copiilor să creeze diferite imagini și să transforme păpușa într-o adevărată vedetă. Cu măștile sale de carnaval și sandalele elegante, păpușa va fi pregătită pentru orice petrecere sau eveniment de modă.

Pachetul conține 6 păpuși, permițând copiilor să creeze diferite combinații și să construiască o colecție cu toate seturile grozave. Acest lucru face jocurile și mai interesante și mai fascinante, deoarece copiii se pot distra cu diferite imagini și își pot dezvolta preferințele în materie de modă.

Păpușa este potrivită pentru copiii de peste 3 ani și este fabricată din plastic non-toxic, făcându-l în siguranță pentru a se juca. Este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță.

Această păpușă este o jucărie ideală pentru copii pentru fetele cărora le place să se distreze cu păpuși frumoase. Acesta va dezvolta abilitățile creative și imaginația copiilor, introducându-i în lumea modei și a frumuseții. Acesta este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să se joace cu păpușile și să creeze look-uri diferite.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13126

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02581
13,02 Lei (TVA inclus) 8,20 Lei (Fara TVA) 25%
9,76 Lei (incl. TVA) 13,02 Lei
-25%
Pokemonul galben vine la noi complet cu un monstru strălucitor. Faceți o colecție a tuturor figurilor și jucați scene din film. Sau inventează-ți propriul scenariu. Totul este în mâinile tale! ·      Înălțimea...
Referinta: 12284
30,01 Lei (TVA inclus) 18,92 Lei (Fara TVA) 25%
22,51 Lei (incl. TVA) 30,01 Lei
-25%
Pian muzical galben sub formă de leu și trei cărți cu cântece celebre pentru copii. Alegeți melodia pe care doriți să o redați și urmăriți numerotarea tastelor de pe card - ușor și distractiv! ·       Alimentare: 2...
Referinta: 21567
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Diplodocus verde de pluș care va aduce multă bucurie tinerilor paleontologi. Nu este deloc înfricoșător, așa cum au fost adevărații lui frați, dimpotrivă - este drăguț și plăcut la atingere. Un dinozaur grozav care va...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare