×

PAPUȘA ELSA ȘI OLAF ÎN CUTIE + SUNET

O păpușă muzicală modelată după prințesa preferată din animație. Are o coroană frumoasă pe cap, părul lung și blond care este împletit. Păpușa vine cu un accesoriu - o perie de păr cu care o poți pieptăna și coafa. Dacă vrei să auzi cum cântă prințesa, cântecul familiar din film, trebuie doar să apeși aparatul pe spate, iar când ea cântă, va străluci într-o lumină roșie intermitentă. În set este inclus și un alt personaj preferat - omul de zăpadă vesel din cauciuc, pentru a face jocurile și mai distractive și intrigante!

Culoarea rochiei variază și poate fi diferită de cea din imagine!

·       Dimensiuni pachet in cm: 17 x 8 x 37

·       Inaltimea papusii in cm: 34

·       Alimentare: 3 baterii AG13 de 1,5 V (incluse)

·       Material : plastic netoxic, cauciuc

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
36,38 Lei (incl. TVA)
30,57 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
03327
Add to wishlist
Descriere

Elsa cu coroana si papusa Olaf este jucaria perfecta pentru fetele care adora desenele animate. Această păpușă muzicală este modelată după iubita Prințesă Elsa și va aduce copiilor ore întregi de distracție și emoție.

Păpușa are o coroană frumoasă pe cap care o face și mai atractivă și mai elegantă. Părul ei lung și blond este împletit și arată extrem de stilat. Pentru a avea grijă de părul păpușii, setul include și o perie, cu care o poți pieptăna și coafa după dorință.

Dar cel mai incitant este că păpușa cântă melodia familiară din film. Doar apăsați mașina de tuns pe spate și îi veți auzi vocea frumoasă. Pentru a crea o experiență și mai magică, păpușa strălucește într-o lumină roșie intermitentă când cântă. Acest lucru va impresiona orice copil și îi va aduce bucurie și emoție.

Setul include omul de zăpadă vesel Olaf, care este făcut din cauciuc și este perfect pentru jocuri și distracție. Face jocurile și mai interesante.

Această păpușă muzicală este potrivită copiilor peste 3 ani și este cadoul perfect pentru micile prințese cărora le place să se distreze și să se joace cu personajele lor preferate. Păpușa va impresiona fiecare copil prin frumusețea și funcționalitatea sa.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
03327

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Regatul înghețat
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12343
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Mini set de ceai pictat cu flori proaspete. Este format dintr-un ceainic și 4 seturi de căni și farfurioare. Este timpul pentru o petrecere de ceai! ·      Dimensiuni pachet în cm: 18 x 4 x 16,5 ·      Material:...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14359
34,87 Lei (TVA inclus) 21,98 Lei (Fara TVA) 25%
26,15 Lei (incl. TVA) 34,87 Lei
-25%
O jucărie multifuncțională pentru toți micii constructori – un excavator și un încărcător frontal 2 în 1! Încărcătorul și cupa sunt detașabile, astfel încât să puteți face diferite lucrări cu o singură mașină!...
Referinta: 12272
50,04 Lei (TVA inclus) 31,54 Lei (Fara TVA) 25%
37,53 Lei (incl. TVA) 50,04 Lei
-25%
Fierbător, tigaie, cratiță adâncă cu mânere pentru abur, tigaie cu capac și 4 ustensile de gătit - un set de bucătărie care cu siguranță le va plăcea micilor bucătari. Faceți rețete delicioase și invitați prietenii la...
Referinta: 02889
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 7 inele de diferite dimensiuni și un iepuraș zâmbitor deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare