×

PISTOL CU CARTUȘE MOI 2 CULORI

O idee grozavă de cadou pentru toți cei mici obraznici cărora le plac armele și se joacă cu ele! Iar pistolul nostru masiv cu șase țevi și 10 săgeți moi va fi apreciat, deoarece este perfect pentru divertisment solo și bătălii distractive cu prietenii!

·      Dimensiunile pachetului in cm: 33,5 x 8 x 22,5

·      Material: plastic netoxic, spumă

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
47,01 Lei (incl. TVA)
39,50 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
05682
Add to wishlist
Descriere

Pistolul spațial este jucăria perfectă pentru toți micii ticăloși care iubesc armele și se joacă cu ele! Setul de joacă este un cadou ideal pentru băieții care iubesc jocurile de rol cu arme.

Pistolul este echipat cu o țeavă hexagonală și 10 săgeți din spumă moale. Săgețile sunt ușor de încărcat și tras, ceea ce face jocul și mai distractiv și interesant.

Acest set de joacă este potrivit atât pentru distracție individuală, cât și pentru bătălii distractive cu prietenii. Copiii pot concura pentru a vedea cine poate trage mai multe săgeți și poate să se joace cu personajele lor preferate. Acest lucru le va dezvolta abilitățile sociale și imaginația.

Arma este potrivită pentru copii peste 3 ani. Este conceput special pentru ei pentru a oferi ore nesfârșite de distracție și joacă. Această jucărie le va dezvolta abilitățile motorii, coordonarea și concentrarea.

Nu ezitați să oferiți acest minunat pistol cu glonț moale micului dvs. erou. Îl va încânta și îi va oferi multe ore de distracție și joacă. Lăsați copiii să se cufunde în lumea imaginației și a aventurii cu această jucărie grozavă!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05682

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14501
28,03 Lei (Fara TVA)
33,35 Lei (incl. TVA)
Camion de constructii pentru copii, tip excavator, cu un design stilat si original. Are o platformă rotativă cu braț mobil și cupă. Roțile sunt realizate din cauciuc cu un strat anti-alunecare și tracțiune puternică,...
Referinta: 12557
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un sortator octogonal mare care este ușor de dezasamblat și asamblat. Conține litere, numere și diferite tipuri de forme. Și în timp ce caută și găsește elementele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului,...
Referinta: 16075
24,71 Lei (Fara TVA)
29,40 Lei (incl. TVA)
Un set de 13 jocuri de societate distractive potrivite pentru tineri și bătrâni. Iată-le: Nu fi nebun, șah, table, dame, șah de mare, șerpi și scări, joc de fotbal, curse de cai, aventură spațială, șah cu trenuri,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare