×

FEȚE DIN PLASTILINĂ

Poți să-ți faci sora din plastilină? Sau bunicul tău? Sa încercăm! Aveți tot ce aveți nevoie pentru a începe să creați - câteva culori de plastilină, lama, rola, 5 recipiente pentru amestecarea culorilor. Și pentru a-ți face munca cât mai ușoară, vei găsi diferite matrițe - față, nas, ochi, gură și pălărie. Acum suflecați-vă mânecile și să vedem cât de bogată este imaginația voastră!

·       Dimensiuni pachet în cm: 33 x 7 x 24,5

·       Material: plastilina, plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
19083
Add to wishlist(1)
Descriere

Fețele din plastilină sunt trusa de modelare perfectă care va inspira imaginația oricărui copil. Cu el, copiii pot crea diferite forme și imagini în timp ce își dezvoltă creativitatea și abilitățile motorii fine.

Cu acest kit de modelare cu plastilină, copiii nu pot doar să creeze figuri distractive, ci și să se distreze făcând chipuri celor dragi.

Aceasta argila de modelat este potrivita copiilor peste 3 ani carora le place sa se distreze si sa-si exprime imaginatia prin creativitate. Cu el, copiii pot învăța să creeze figuri și forme unice. Este modalitatea perfectă pentru ei de a-și dezvolta abilitățile motorii fine și de a-și perfecționa abilitățile creative.

Acest kit de modelare cu plastilină are calitate și durabilitate înaltă. Copiii se pot distra cu el pentru o lungă perioadă de timp, fără să-și facă griji că se uzează sau se rupe.

Lăsați copiii să se distreze și să-și dezvolte abilitățile creative cu această minunată plastilină pentru copii. Lasă-i să creeze figuri unice și să-și exprime imaginația. Cu acest set, fiecare copil poate deveni un mic artist și poate crea lucrări uimitoare de plastilină.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19083

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13086
23,69 Lei (Fara TVA)
28,19 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv pentru fete pe care orice mică prințesă îl va aprecia! Pentru că păpușa dulce vine cu tot ce ai nevoie pentru a transforma ziua într-o aventură magică – un cărucior, ursuleț, rucsac, acadele și...
Referinta: 19069
4,05 Lei (Fara TVA)
4,82 Lei (incl. TVA)
O minge ușoară, potrivită pentru orice joc sportiv în parc, pe plajă sau în apă. Se vinde în stare umflată sau dezumflată, iar imaginile personajelor preferate provoacă zâmbete și fac jocurile și mai distractive!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare