×

CALUȚ DE PLUȘ 20 CM

Zornăitoare de pluș roz, care nu va trece neobservată de niciun micuț. Calul are o panglică drăguță pe cap, dar are o altă funcție în afară de a face jucăria și mai interesantă - cu el puteți lega zornăitoarea de cărucior, pătuț sau oriunde doriți, pentru a aduce o stare bună bebelușului tău.

·       Culoare: roz

·       Dimensiuni: 20 cm

·       Compoziție: poliester

·       Poate se spală până la 30 ° C

·       Fabricat în Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
26,37 Lei (incl. TVA)
22,16 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
21375
Add to wishlist
Descriere

CALUL DE PLUȘ DE 20 CM este jucăria de plus perfectă pentru bebeluși care îi vor încânta și îi vor distra. Acest cal de pluș roz a fost creat cu mare atenție la detalii și este o garanție a calității și siguranței.

Măsurând 20 cm, acest cal de pluș este însoțitorul perfect pentru copiii mici. Textura sa moale și pufoasă o face perfectă pentru îmbrățișări și îmbrățișări. Jucăria este fabricată din poliester de înaltă calitate, care este moale și sigur pentru pielea delicată a bebelușilor.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui plus este panglica drăguță de pe cap. Nu numai că face jucăria și mai atractivă, dar are și un scop practic. Cu el poți lega zdrănitoarea de cărucior, pătuț sau oriunde vrei. Acest lucru oferă distracție și distracție oricărui micuț în timp ce se plimbă sau se odihnește.

Culoarea roz a acestui cal de pluș îl face un cadou ideal pentru o fetiță. Este blând și dulce, în timp ce radiază căldură și confort. Aceasta este o jucărie care nu va trece neobservată de niciun mic și îi va oferi nenumărate ore de bucurie și distracție.

Nu ezita sa ii oferi bebelusului tau acest grozav minunat de cal umplut. Este însoțitorul perfect pentru joacă și distracție care îl va încânta și îi va oferi nenumărate ore de bucurie și plăcere. Asigurați-vă că bebelușul dvs. se va simți iubit și confortabil cu acest zdrănitoare de pluș.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21375

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Amek
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12350
14,92 Lei (Fara TVA)
17,75 Lei (incl. TVA)
Un kit special de frumusețe pentru micile prințese speciale! Vei fi superbă la petrecere cu el, pentru ca acesta contine tot ce iti trebuie - o paleta mica cu 6 culori de fard de pleoape, o oglinda trandafiri cu capac...
Referinta: 09337
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Un bețișor magic strălucitor pe un arc. La apăsarea unui buton, pisoiul prinde viață cu lumini strălucitoare. Scuturați bagheta și se va zgudui vesel. Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine! ·...
Referinta: 13052
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș de plastic cu cap de cauciuc și ochi albaștri care clipesc dulci, așezat confortabil pe un scaun înalt de masă. Bebelușul este îmbrăcat într-o ținută drăguță în culori calde și are o căciuliță pe cap. Vine...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16032
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Un puzzle colorat cu fluturi, alcătuit din 35 de piese mari. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități utile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare