×

PĂPUȘA REGATULUI DE GHEȚĂ ȘI OLAF

Prințesa preferată din animație este din nou alături de noi pentru a ne duce în lumea ei de gheață și a ne distra împreună! Părul ei blond este împletit și mâinile îi sunt rupte la încheieturi și coate. De data aceasta, papușa vine completă cu 8 perechi de tocuri înalte la modă, o geantă, câteva accesorii pentru înfrumusețare si pentru extravaganță, o baghetă mare de zână. Setul include și un alt personaj preferat - omul de zăpadă vesel, iar odată cu el jocurile vor deveni și mai distractive și mai interesante!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet in cm: 23 x 4 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
27,27 Lei (incl. TVA)
22,92 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13196
Add to wishlist(1)
Descriere

Păpușa Frozen Olaf and Shoes este jucăria perfectă pentru orice fetiță care iubește să se distreze cu păpuși și să-și creeze propriile basme. Această păpușă este inspirată de prințesa îndrăgita din animație și îi va duce pe copii în lumea ei înghețată, unde vor trăi aventuri incitante.

Păpușa prințesă are părul blond împletit. Are brațe mobile care se pot rupe la încheieturi și la coate. Acest lucru le permite copiilor să o pozeze în diferite ipostaze și să se joace cu ea în moduri diferite. Păpușa vine completă cu 8 perechi de tocuri la modă care pot fi schimbate și combinate în funcție de preferințele copilului. De asemenea, are o geantă, mai multe accesorii de frumusețe și o baghetă mare de zână.

Unul dintre cele mai interesante lucruri pentru copii este că un alt personaj preferat este inclus în decor - omul de zăpadă vesel. Cu el, jocurile vor deveni și mai distractive și mai interesante. Copiii pot crea diferite scene și povești cu prințesa și Olaf, care le vor dezvolta imaginația și creativitatea.

Papusa printesa este realizata din plastic non-toxic, sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, fiind un cadou ideal pentru micile printese carora le place sa se distreze si sa-si creeze propriile basme.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13196

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Regatul înghețat
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12458
16,55 Lei (Fara TVA)
19,69 Lei (incl. TVA)
O jucărie din plastic cu barcă de împingere cu un sunet distractiv și un mâner reglabil cu un finisaj confortabil, concepută pentru copiii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea...
Referinta: 05688
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
O mitralieră cu un mecanism care va atrage atenția fiecărui copil. Vine la set cu o insignă de poliție, cu o clemă, pentru a face din joc o aventură distractivă! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 38 x 17 ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare