×

6 MINI PUZZLE-URI CU URSI CU FAȚĂ DUBLĂ

Un set de 6 mini-puzzle-uri cu urși veseli, alcătuit din 16 piese fiecare. Și pe spatele fiecăruia dintre ele există o surpriză – aceeași poză, dar alb-negru și gata de colorat! Fă-l în culorile imaginii originale sau improviză - totul este în mâinile tale!

·       Dimensiuni pachet în cm: 16,5 x 2 x 20

·       Dimensiunile fiecărui puzzle în cm: 12,5 x 11,5

·       Material: carton presat

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
7,56 Lei (incl. TVA)
6,35 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16121
Add to wishlist
Descriere

Setul de 6 minipuzzle-uri fata-verso „Ursi” este cadoul perfect pentru copiii peste 3 ani. Fiecare puzzle este format din 16 piese și reprezintă un urs vesel. Dar asta nu este tot! Pe spatele fiecărui puzzle este o surpriză - aceeași imagine, dar în alb-negru și gata de colorat!

Acest set de puzzle-uri oferă copiilor nu numai distracție și distracție, ci și oportunitatea de a-și dezvolta imaginația și abilitățile creative. Copiii pot colora imaginea în culorile imaginii originale sau pot improviza și își pot crea propriile culori și modele.

Ambalajul măsoară 16,5 x 2 x 20 cm, făcându-le ideale pentru călătorii sau joacă acasă. Fiecare puzzle măsoară 12,5 x 11,5 cm, ceea ce îl face potrivit pentru mâinile mici. Materialul din care sunt realizate puzzle-urile este carton presat, care este puternic și durabil.

Acest set de mini puzzle-uri este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Copiii se vor distra punând cap la cap puzzle-urile și se vor bucura de procesul de colorare a imaginilor. Este o modalitate ideală de a-și dezvolta imaginația și abilitățile creative.

Setul de 6 mini puzzle-uri cu ursii fata-verso este un cadou perfect pentru copiii care iubesc puzzle-urile si coloratul. Se vor distra și se vor bucura de procesul creativ în timp ce pun cap la cap puzzle-urile și colorează imaginile. Acest set este perfect pentru a face cadou sau pentru a juca acasă și în deplasare.

Nu ratați șansa de a încânta copiii cu acest mini set de puzzle distractiv și educativ Urșii. Se vor bucura de joc și își vor dezvolta imaginația și abilitățile creative.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16121

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16175
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
Un blender roz alimentat de baterii care va deveni un asistent indispensabil pentru mica gospodina. Vine cu fructe și legume pe care le poți folosi pentru a face un smoothie delicios. Are un buton de pornire/oprire,...
Referinta: 12469
4,05 Lei (Fara TVA)
4,82 Lei (incl. TVA)
Set de nisip pentru copii, format dintr-o stropitoare mică, o lingura, o paleta si 2 forme cu motive marine. Construiți un castel de nisip sau săpați un tunel. Orice ai alege, acest set grozav va fi cel mai bun aliat...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare