×

TELEFON MAGIC PONEI

Un telefon ponei roz care nu va lăsa indiferentă nicio fată! Are sunet, lumini și este atât de distractiv încât va deveni foarte repede jucăria ta preferată!

·      Dimensiuni pachet în cm: 21 x 5 x 16

·      Material: plastic non-toxic

·      Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
20,30 Lei (incl. TVA)
17,06 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12339
Add to wishlist(2)
Descriere

BABY'S PONY PHONE IN A BOX este un telefon muzical care devine o jucărie indispensabilă pentru fiecare fetiță. Nu numai că distrează, ci îi ajută și pe copii să-și dezvolte simțurile și abilitățile.

Acest ponei de telefon roz este visul oricărei fete devenit realitate. Cu culorile sale strălucitoare și designul atractiv, nu va lăsa niciun copil indiferent. Telefonul este echipat cu sunet și lumini care îl fac și mai distractiv și mai interesant de jucat. Copiii mici se vor bucura de melodiile muzicale și de sunetele distractive pe care le produce telefonul.

Telefonul este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este ușor și confortabil de ținut, făcându-l ideal pentru mâinile copiilor mici.

Telefonul este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce il face ideal pentru prescolari. Ajută copiii să-și dezvolte abilitățile motorii, coordonarea și imaginația. Cu ajutorul telefonului se pot distra si invata in acelasi timp.

Acest telefon muzical de jucărie este proiectat având în vedere micile prințese cărora le place să se distreze și să învețe. Telefonul este un cadou perfect pentru orice fetiță care iubește să se distreze și să-și dezvolte abilitățile.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12339

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Ponei
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 04351
1,79 Lei (TVA inclus) 1,13 Lei (Fara TVA) 25%
1,34 Lei (incl. TVA) 1,79 Lei
-25%
Un avion mic cu aripi detașabile. Sarcina ta este doar să le asamblați și apoi să vă distrați, așa cum știți doar voi! ·       Dimensiuni la asamblare în cm: 10 x 13 x 4 ·       Material: plastic non-toxic ·...
Referinta: 13078
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,90 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Micuța păpușă cu păr blond și tiară cu flori de perle, completată cu diverse accesorii - ochelari de soare, căști, aparat foto și multe altele! Realizată din plastic solid și îmbrăcată într-o rochie albă cu volane,...
Referinta: 12485
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un camion sortator colorat, cu capace laterale care se deschid și 2 seturi de forme - cu animale și cu cifre/litere, care îi va stimula pe copii să-și dezvolte imaginația, coordonarea și încrederea în propriile...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 13116
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Plastic un copil cu cap de cauciuc și brațe și picioare mobile , care vorbește, plânge și râde de îndată ce activezi aparatul pe spate. Vine complet cu bavetă, biberon și încă un bebeluș care are aceleași funcții ca...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare