×

INSTRUMENTE ÎN CUTIE 16 BUC

O cutie de instrumente roșie grozavă care îl va face pe micul om de mână să se simtă ca un adevărat profesionist! Pentru că în cutie se află „echipamentul complet de luptă” pentru tot felul de reparații - ochelari de protecție, șurubelniță, ciocan, 2 tipuri de șurubelnițe, o bandă de măsurare cu clemă de curea și diverse elemente de fixare. Și totul arată exact ca lucrul real pentru a face din joc o realitate magică!

·       Dimensiunile pieptului in cm: 30 x 13 x 15

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
41,54 Lei (incl. TVA)
34,91 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
06409
Add to wishlist
Descriere

Tools in a box este trusa perfectă pentru micii meșteri cărora le place să se distreze și să se simtă ca adevărați profesioniști. Această uimitoare cutie de instrumente roșie este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să joace și să construiască lucruri.

Cufărul este realizat din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. Măsoară 30 x 13 x 15 cm, fiind ușor de transportat și depozitat. Cufărul are un mâner convenabil care permite copiilor să-l poarte cu ei peste tot.

În interiorul cufărului se ascunde echipamentul complet de luptă pentru tot felul de reparații. Include ochelari de protecție, o șurubelniță, un ciocan, 2 tipuri de șurubelnițe, o bandă de măsurare cu clemă pentru curea și diverse elemente de fixare. Toate acestea sunt realizate cu atenție la detalii și arată exact ca lucrurile reale. Acest lucru le permite copiilor să se cufunde într-o realitate magică și să se simtă adevărați maeștri.

Această trusă de scule într-o cutie este potrivită pentru copiii peste 3 ani. Este conceput pentru siguranța copiilor și îi ajută să-și dezvolte abilitățile motorii și imaginația. Jocul cu acest set nu este doar distractiv, ci și educațional, deoarece copiii pot învăța să înțeleagă și să folosească diferite instrumente.

Acest set de instrumente este cadoul perfect pentru orice băiat căruia îi place să joace acasă. Îl va distra și îl va ajuta să-și dezvolte abilitățile și imaginația. Acest set este perfect pentru a juca acasă, în aer liber sau chiar în grădină. Copiii se vor bucura de fiecare minut petrecut cu aceste minunate instrumente de jucărie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06409

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 61057
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling colorate, „deghizate” în iepurași, sunt un plus vesel la jocurile copiilor. Cu ei, micuții răutăcioși nu numai că își vor îmbunătăți concentrarea și coordonarea, ci și se vor distra împreună cu...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare