×

SCULE CU GĂMURI ÎN CAZĂ PORTOCIAL

Pentru toți cei mici cărora le place să repare diverse obiecte sparte! În servietă veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o mică reparație - burghiu, șurubelniță, ciocan și diverse elemente de fixare. Totul arată exact ca cel real, iar burghiul mecanic funcționează și redă un sunet complet realist. Acum puteți începe în siguranță o altă reparație acasă.

·       Dimensiuni valiza in cm: 30 x 8 x 26

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
37,29 Lei (incl. TVA)
31,34 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16177
Add to wishlist(1)
Descriere

Drill Tools in Orange Suitcase este setul de joacă perfect pentru băieții cărora le place să se distreze cu unelte. Oferă celor mici o oportunitate interesantă de a deveni mici meșteri și de a folosi diversele instrumente de reparații.

Setul include toate instrumentele necesare pentru o reparație mică. În valiza portocalie veți găsi un burghiu mecanic, o șurubelniță, un ciocan și diverse elemente de fixare. Toate aceste instrumente arată exact ca cele reale și sunt realizate din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii.

Burghiul mecanic este deosebit de impresionant, deoarece nu numai că arată realist, ci reproduce și un sunet complet realist. Acest lucru le oferă celor mici senzația de a lucra cu un burghiu adevărat. Se pot distra încercând să repare diverse obiecte stricate acasă sau să creeze noi proiecte.

Valisa măsoară 30 x 8 x 26 cm, ceea ce o face ușor de transportat și depozitat. Cei mici îl pot lua cu ei oriunde merg și se pot distra cu instrumentele. Acest lucru îi încurajează să-și dezvolte abilitățile și creativitatea în timp ce se joacă.

Acest set de instrumente este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este conceput pentru siguranța copiilor și este realizat din materiale de calitate care nu conțin substanțe nocive. Acest lucru asigură că copiii se pot distra în siguranță și își pot dezvolta abilitățile de reparații.

Drill Tools in Orange Suitcase este trusa perfectă pentru toți cei mici cărora le place să repare și să creeze lucruri. Nu numai că îi va distra, ci și le va dezvolta abilitățile și creativitatea. Așadar, dacă vrei să-i oferi copilului tău ceva distractiv și util, acest set este alegerea perfectă. Lăsați copilul să devină un mic meșter și să se distreze cu uneltele!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16177

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12549
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O tablă magnetică cu un stilou dedicat filmului și celor mai înfocați fani ai săi. Pe el poți desena orice imagine pe care o creează imaginația ta. Și apoi trebuie doar să glisați radiera și tabla este din nou albă -...
Referinta: 12552
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Cântă melodia ta preferată și fă o poză în timp ce cânți. Și de ce să nu inviti prieteni și să organizezi un karaoke acasă? Cu acest set minunat de microfon și selfie stick, poți fi o vedetă! Pentru că are o grămadă...
Referinta: 63029
19,10 Lei (Fara TVA)
22,73 Lei (incl. TVA)
Provocați-vă imaginația pentru a asambla imaginea distractivă pe cutie - bucată cu bucată! Realizate din carton special cu un strat mat care nu reflecta lumina, piesele puzzle-ului se potrivesc perfect si se "lipesc"...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare