×

BEBELUȘ CU BIBERON ŞI UTENSILE

Păpușă cu ochi albaștri care clipesc, rochie colorată și căciuliță pentru cap. Vine complet cu biberon, tetina, farfurie cu tacamuri si olita. Drăguțul bebeluș are 2 caracteristici speciale - poate bea apă și face pipi, la fel ca un bebeluș adevărat!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet cm: 27 x 13 x 19

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
39,42 Lei (incl. TVA)
33,13 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
03775
Add to wishlist
Descriere

Un bebeluș care face pipi așezat, cu biberon și ustensile într-o cutie, este jucăria perfectă pentru fetițele care adoră să aibă grijă de păpușile lor. Acest bebeluș drăguț vine complet cu biberon, suzetă, farfurie cu tacâmuri și oliță pentru a crea o experiență realistă de îngrijire a bebelușului.

Păpușa bebeluș are ochi albaștri care clipesc și care adaugă realism jocului. Este îmbrăcată într-o ținută strălucitoare și colorată și are o pălărie/bandă drăguță pe căpșorul ei micuț. Culorile hainei și pălăriei pot varia și pot fi diferite de cele din imagine, făcând fiecare păpușă unică.

Dar asta nu este tot! Bebelușul are două caracteristici speciale care îl fac și mai distractiv să se joace cu el. În primul rând, poate bea apă din biberon, la fel ca un bebeluș adevărat. Copiii se pot distra dându-i apă păpușii și urmărind-o cum bea. În al doilea rând, poate face pipi, ca un bebeluș adevărat. Copiii pot pune păpușa pe oliță și o pot face să facă pipi, ceea ce reprezintă o adevărată provocare pentru micii îngrijitori.

Dimensiunile ambalajului sunt de 27 x 13 x 19 cm, ceea ce face ca această jucărie să fie ușor de transportat și de depozitat. Este fabricată din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Produsul este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și este fabricat în China.

Bebelușul care face pipi așezat cu biberon și ustensile într-o cutie este jucăria perfectă pentru fetițele care adoră să aibă grijă de păpușile lor. Oferă caracteristici realiste, cum ar fi să bea apă și să facă pipi, care îi vor distra pe copii și îi vor ajuta să își dezvolte simțul grijii. Această păpușă pentru bebeluși este cadoul perfect pentru orice fetiță căreia îi place să aibă grijă de păpușile sale și să se distreze cu ele.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
03775

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05685
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie katana. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...
Referinta: 19070
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Mingi vesele de fotbal cu diferite animale. Atrăgătoare și colorate, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar jocul cu acestea va fi mai mult decât distractiv! Disponibilă în stare umflată sau dezumflată....
Referinta: 05729
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Un set grozav conceput pentru distracție de unul singur sau pentru bătălii distractive cu prietenii! Include pușcă cu lunetă, 6 bile luminoase, 2 săgeți de spumă, arc cu 3 săgeți, țintă din plastic. ·...
Referinta: 06918
63,69 Lei (TVA inclus) 40,14 Lei (Fara TVA) 25%
47,77 Lei (incl. TVA) 63,69 Lei
-25%
Un set de construcție diferit și infinit de interesant în care elementele principale sunt roțile dințate. Conectați-le corect cu celelalte părți ale clădirii pentru a obține construcția prezentată pe cutie - un parc...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare