×

Cărucior de păpuși din plastic mic

Acest cărucior de păpuși din plastic este cadoul perfect pentru orice fetiță. Este ușor și confortabil pentru împingerea mâinilor mici. Se pliază destul de ușor la dimensiuni compacte pentru transport și depozitare. Căruciorul pentru păpuși face parte din jucăriile indispensabile în viața de zi cu zi a oricărei mici „mame”. Și pe lângă faptul că este distractiv, jocul cu el ajută la dezvoltarea sentimentelor de grijă, afecțiune și responsabilitate.

·      Dimensiuni pliate in cm: 53 x 7 x 5

·      Dimensiuni in pozitie desfasurata in cm: 42 x 20 x 46

·      Material : plastic netoxic, poliester

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
11,20 Lei (incl. TVA)
9,41 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12550
Add to wishlist(1)
Descriere

Căruciorul mic de păpuși din plastic este cadoul perfect pentru orice fetiță. Este special conceput ca o jucărie pentru fete și oferă posibilități infinite de distracție și dezvoltare a imaginației.

Acest cărucior pentru păpuși este fabricat din plastic ușor și rezistent, ceea ce îl face confortabil pentru împingerea mâinilor mici. Culoarea roz a căruciorului îl face și mai atractiv pentru micile prințese. De asemenea, este pliabil, făcându-l perfect pentru plimbările și excursiile de vară. Cu o singură mișcare, căruciorul se pliază la o dimensiune compactă, făcându-l ușor de transportat și depozitat.

Acest cărucior de păpuși de vară nu este doar o jucărie distractivă, ci și un instrument pentru dezvoltarea diferitelor abilități și sentimente. Când copilul se joacă cu el, dezvoltă sentimente de grijă, afecțiune și responsabilitate. Fetițelor le place să aibă grijă de păpușile lor și să le plimbe în cărucior, simțindu-se ca niște mame adevărate. Este o modalitate interesantă pentru ei de a-și exprima emoțiile și de a învăța să aibă grijă de ceilalți.

Această jucărie este un cadou perfect pentru o zi de naștere, Crăciun sau orice altă ocazie specială. Copilul se va bucura de ore nesfârșite de distracție și va învăța abilități și valori valoroase în timp ce se joacă cu acest minunat cărucior de păpuși.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12550

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16153
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Un constructor distractiv de tip Lego, potrivit pentru constructorii puțin mai avansați. Aveți la dispoziție 261 de piese pentru a asambla camionul prezentat pe cutie. Și este foarte distractiv - are roți de cauciuc...
Referinta: 06409
34,91 Lei (Fara TVA)
41,54 Lei (incl. TVA)
O cutie de instrumente roșie grozavă care îl va face pe micul om de mână să se simtă ca un adevărat profesionist! Pentru că în cutie se află „echipamentul complet de luptă” pentru tot felul de reparații - ochelari de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare