×

DINOZAUR ȘI CHIUVETĂ CU APĂ

Care este unul dintre cele mai esențiale lucruri din fiecare bucătărie? Chiuveta, desigur! Iar a noastră este chiar grozavă, pentru că pe lângă un aspect atractiv, există și apă curgătoare cu sunet! Introduceți bateriile și turnați apă, asigurându-vă că nivelul apei nu ajunge deasupra capacului compartimentului pentru baterii! Veți găsi produse alimentare, un uscător și vase, iar acest lucru va întări și mai mult sentimentul realist și va face jocurile și mai distractive!

·       Culoare: galben, roz, verde, albastru

·       Dimensiuni pachet în cm: 29 x 21 x 7

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
43,97 Lei (incl. TVA)
36,95 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
  • Verde
  • Galben
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12416
Add to wishlist
Descriere

O chiuvetă cu apă curentă este una dintre cele mai necesare jucării din bucătăria fiecărui copil. Nu numai că este atractiv din punct de vedere vizual, dar oferă și o senzație realistă jocului datorită caracteristicii cu apă curgătoare cu sunet.

Pentru a începe jocul, introduceți pur și simplu două baterii AA de 1,5 V (neincluse) și turnați apă, asigurându-vă că nivelul apei nu ajunge deasupra capacului. Apoi, copilul dumneavoastră se va putea bucura de experiența realistă a spălării vaselor și a pregătirii alimentelor.

Chiuveta „Dinozaur” este dotată cu produse alimentare, uscător și vase, care întăresc și mai mult senzația de realistă și fac jocurile și mai distractive. Copilul dumneavoastră va putea să învețe principiile de bază ale amenajării ustensilelor de bucătărie și să își dezvolte abilitățile de îngrijire și responsabilitate.

Chiuveta „Dinozaur” este disponibilă în patru culori diferite - galben, roz, verde și albastru, permițându-i copilului să aleagă culoarea preferată sau să combine diferite culori în jocurile sale.

Această jucărie pentru copii este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este fabricat în China.

Chiuveta cu apă curgătoare „Dinozaur” este ideală pentru dezvoltarea imaginației și jocului de rol al copilului dumneavoastră. Oferă o oportunitate de distracție și învățare în timp ce dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea copilului.

Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră această jucărie distractivă și educativă care îl va distra și îl va ajuta să dezvolte abilități importante pentru viitor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12416

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05237
45,87 Lei (Fara TVA)
54,59 Lei (incl. TVA)
Un lunetist electric cu sunet/lumină, aspect atractiv și dimensiuni cu adevărat impresionante, cu care vei fi câștigătorul în orice joc de război! Arma este multifuncțională - trage săgeți de spumă și bile ușoare de...
Referinta: 12380
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Deveniți eroul filmului cu această mască uimitoare! Este realizat din plastic robust și are o bandă elastică confortabilă pentru a se potrivi perfect capului micului super-erou. Ești gata să pornești în aventură? ·...
Referinta: 05715
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Set de cowboy cu pușcă cu două țevi, 3 cartușe, batic roșu și ecuson de șerif. Ai tot ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat cowboy, iar când adaugi sunetele trositoare pe care le vei auzi de fiecare dată când apeși...
Referinta: 13071
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Un set grozav dedicat fanilor personajelor din animația preferată și aventurilor lor pe zăpadă! Conține 4 păpuși drăguțe care arată exact ca cele două prințese, cu care poți juca scene din film sau poți veni cu noi...
Referinta: 14410
33,34 Lei (TVA inclus) 21,02 Lei (Fara TVA) 25%
25,01 Lei (incl. TVA) 33,34 Lei
-25%
O mașină sport rapidă, alimentată cu baterie, dedicată super-eroului și celor mai înfocați fani ai săi! Vine cu un aspect extrem de elegant si in culoarea tipică albastru-roșu. Setați butonul în poziția pornit pentru...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare