×

TREN ELECTRIC MIC

Un tren electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Introduceți bateria și sunteți gata să plecați într-o aventură!

·      Dimensiuni pachet în cm: 44 x 5 x 6,5

·      Alimentare: 1 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
11,35 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
14367
Add to wishlist(1)
Descriere

LITTLE TRAIN BATTERY ARROW IN BLISTER este o jucărie minunată pentru copii care va încânta orice mic fan al trenurilor. Acest tren electric este perfect pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și oferă ore nesfârșite de distracție și aventură.

Acest tren mic alimentat cu baterii este conceput cu gândul la copiii care iubesc trenurile și sunt entuziasmați de magia transportului feroviar. Doar introduceți bateria și sunteți gata să plecați într-o aventură!

Acest tren electric este perfect pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor. Copiii pot crea diferite scenarii prin plasarea diferitelor obiecte în tren. Acest lucru îi va stimula să-și dezvolte abilitățile de comunicare și sociale în timp ce se distrează.

Acest tren de jucărie este perfect pentru a te juca cu prietenii sau pentru a te descurca singur. Copiii își pot crea propriile rute de cale ferată și pot explora locuri noi. Acest lucru îi va încuraja să fie activi și să-și folosească imaginația în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea.

Acest tren de jucărie pentru copii este un cadou ideal pentru orice copil care iubește trenurile și este încântat de transportul feroviar. Oferă nu numai divertisment, ci și o oportunitate de a dezvolta diverse abilități și abilități. Trenul este o modalitate sigură de a-ți încânta copilul și de a oferi ore nesfârșite de distracție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14367

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09953
6,34 Lei (TVA inclus) 4,00 Lei (Fara TVA) 25%
4,76 Lei (incl. TVA) 6,34 Lei
-25%
Avem pentru dvs. două tipuri de cărți de colorat grozave cu coperte lucioase! Un tip include 24 de imagini alb-negru și puteți alege între creaturi marine, animale sau fructe și legume. Cealaltă este o carte de basme...
Referinta: 13051
30,31 Lei (TVA inclus) 19,10 Lei (Fara TVA) 25%
22,73 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Păpușă blondă îmbrăcată într-o rochie superbă și cu o coroniță pe cap. Este atât de fermecătoare încât va cuceri instantaneu inima fiecărei mici prințese, iar jocurile vor fi mai mult decât distractive! Culorile și...
Referinta: 16044
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,35 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Joc distractiv de familie cu 45 de blocuri de plastic împărțite în 5 culori. Cum să joci? Mai întâi construiește turnul - plasează 3 blocuri pe fiecare etaj pentru un total de 15 etaje. Fiecare etaj este dispus în...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare