×

CEASURI CU SUPEREROI - DIFERITE MODELE

Ceas de mână pentru copii cu personaje preferate pe care fiecare mic fan le va aprecia. Afișează ora și data, iar cureaua de cauciuc este reglabilă pentru a se potrivi oricărei încheieturi. Cadranul electronic este protejat de un protector de cauciuc, astfel incat copilul tau se va simti in siguranta cu faptul că jucăria nu va fi lovită sau spartă.

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 10 x 5 x 14

·       Material: plastic netoxic, cauciuc

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
9,07 Lei (incl. TVA)
7,62 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19146
Add to wishlist(1)
Descriere

Ceasul de mână pentru copii „Heroes in a Blister” este accesoriul perfect pentru fiecare mic fan. Nu numai că arată ora și data, dar oferă și diferite tipuri de personaje pe care copiii le adoră. Fiecare moment al zilei va fi distractiv și interesant cu acest ceas.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui ceas de mână pentru copii este că cureaua de cauciuc poate fi ajustată pentru a se potrivi oricărei încheieturi. Acest lucru asigură confort și comoditate pentru copil, indiferent cât de mare sau mică ar fi mâna acestuia. Cureaua este realizată din cauciuc, moale și plăcut la atingere, oferind protecție suplimentară pielii copiilor.

Cadranul electronic al acestui ceas de mână este protejat de un protector de cauciuc. Aceasta înseamnă că copilul dumneavoastră se poate distra și se poate juca fără să-și facă griji că va lovi sau sparge ceasul. Protecția din cauciuc asigură că ceasul va rămâne în stare perfectă chiar și după mai multe căderi sau impacturi.

Ambalajul acestui ceas de mână pentru copii măsoară 10 x 5 x 14 cm, fiind ușor de depozitat și transportat. Materialul folosit pentru fabricarea ceasului este plastic și cauciuc netoxic, ceea ce îl face sigur pentru copii.

Acest ceas de mână pentru copii este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este o jucărie distractivă și practică care îi ajută pe copii să învețe să citească ora și să țină evidența timpului. Cu acest ceas, copilul tău nu va întârzia și se va simți calm și încrezător.

Fabricat în China, acest ceas de mână pentru copii este bine realizat și asigură o utilizare de lungă durată. Selecția variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate, făcând acest ceas și mai distractiv și surprinzător pentru copil.

Nu ratați ocazia de a vă încânta copilul cu acest minunat ceas de mână pentru copii „Heroes in a Blister”. Este cadoul perfect pentru orice copil si il va tine distrat si fericit pentru o perioada indelungata.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19146

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Albă ca Zăpada
Ben 10
Mașini
Mickey Mouse
Minioni
Omul de fier
Paw Patrol
Ponei
Razbunatorii
Regatul înghețat
Sofia
buna pisicuto
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...
Referinta: 13176
30,58 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Păpuși muzicale cu mâinile pocnind care arată exact ca cele două prințese din animație - au părul, coafurile și rochiile lor. Alege o păpușă prințesă sau distrează-te cu ambele în același timp, astfel încât jocul va...
Referinta: 12405
48,42 Lei (Fara TVA)
57,62 Lei (incl. TVA)
Servietă albastră pe roți cu afișaj și două mânere - obișnuită și telescopică. Și în interior vei găsi o grămadă de rechizite medicale și dentare necesare pentru un examen amănunțit: stetoscop, seringă, lighean,...
Referinta: 13071
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Un set grozav dedicat fanilor personajelor din animația preferată și aventurilor lor pe zăpadă! Conține 4 păpuși drăguțe care arată exact ca cele două prințese, cu care poți juca scene din film sau poți veni cu noi...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare