×

SET DE PRINȚESE CU ACCESORII ALE REGATULUI DE GHEAȚĂ

Reîncarnează-te în eroina ta preferată de film cu coada ei lungă blondă, coroana superbă și toiagul cu bijuterii. Imbarcați-vă în aventura prințesei pe gheață sau inventați-vă propriul scenariu!

·       Dimensiuni pachet in cm: 20 x 37

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
13,02 Lei (incl. TVA)
10,94 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
13166
Add to wishlist
Descriere

Tiara, tiara și bagheta Frozen este setul de joacă perfect pentru orice fetiță care iubește să se îmbrace în personajul ei preferat de film. Cu acest set, orice copil se poate transforma intr-o printesa cu o coada lunga blonda, o coroana superba si o bagheta cu bijuterii.

Ambalajul setului de joacă are dimensiuni de 20 x 37 cm, ceea ce îl face convenabil de depozitat și transportat. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii și îi protejează de orice substanțe nocive. Acest lucru asigură că copilul se poate distra în siguranță și fără a-și face griji pentru sănătatea sa.

Setul de joacă este potrivit pentru copiii de peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micile prințese cărora le place să se îmbrace în eroinele lor preferate. Se pot bucura de jocul lor și se pot dezvolta creând diferite scenarii și aventuri în regatul de gheață.

Produsul este fabricat în China, având calitate și durabilitate înaltă. Este conceput ținând cont de copii și de nevoile lor de divertisment și dezvoltare. Cu acest set de joacă, copiii își pot dezvolta imaginația, creativitatea și abilitățile sociale distrându-se și jucându-se cu prietenii sau singuri.

Tiara, tiara și bagheta Frozen este cadoul perfect pentru orice fetiță care adoră să se îmbrace ca o prințesă din filmele ei preferate. Cu acest set de joacă, ei se pot scufunda în aventura prințesei pe gheață sau își pot crea propriul scenariu. Lăsați copiii să se distreze și să se dezvolte cu Ice Kingdom Braid, Diadem și Wand!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13166

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Regatul înghețat
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12461
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Pregătește-te pentru aventuri incitante pe nisipul de pe plajă sau în grădina bunicii! Și de ce nu și în zăpadă! Roaba este ușoară și confortabilă pentru mâinile copiilor. Este fabricată din plastic sigur in culori...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare