×

CAMION CONSTRUCTOR 261 PIESE

Un constructor distractiv de tip Lego, potrivit pentru constructorii puțin mai avansați. Aveți la dispoziție 261 de piese pentru a asambla camionul prezentat pe cutie. Și este foarte distractiv - are roți de cauciuc care pot merge pe orice fel de pistă și un corp detașabil cu un capac care se deschide. Folosește instrucțiunile detaliate și imaginația ta și, între timp, nu înceta să te distrezi!

·       Numar de piese: 261

·       Dimensiuni pachet in cm: 42 x 6 x 29

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
48,52 Lei (incl. TVA)
40,77 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16153
Add to wishlist
Descriere

Setul de construcție 261 PART TRUCK este jucăria perfectă pentru constructorii puțin mai avansați. Este un constructor distractiv asemănător Lego, perfect pentru băieți. Cu cele 261 de piese ale sale, acest constructor le permite copiilor să asambleze camionul ilustrat pe cutie.

Și el este cu adevărat amuzant și interesant. Are roți din cauciuc care pot trece pe orice tip de pistă, chiar și pe suprafețe denivelate. Acest lucru le permite copiilor să se distreze și să se bucure de joacă, în timp ce își dezvoltă abilitățile de asamblare și construcție.

Caroseria camionului este detasabila si are capota cu deschidere. Acest lucru le oferă copiilor posibilitatea de a crea diferite scene și povești folosindu-și imaginația. Ei își pot imagina că camionul transportă diferite sarcini sau că face parte dintr-o zonă mare de construcție. Posibilitățile sunt nesfârșite, iar copiii se pot distra dezvoltându-și creativitatea.

Setul de construcție TRUCK vine cu instrucțiuni detaliate care îi ajută pe copii să-l asambleze rapid și ușor. Cu toate acestea, ei încă au posibilitatea de a-și folosi imaginația și de a-și crea propriile modele și modificări. Acest lucru le dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor și de gândire creativă.

Constructorul este potrivit pentru copii peste 6 ani. Aceasta este vârsta perfectă pentru copii pentru a începe să-și dezvolte abilitățile de asamblare și construcție. Sunt suficient de mari pentru a gestiona versiuni mai complexe, dar totuși suficient de mici pentru a se distra și a se juca.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16153

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05718
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate...
Referinta: 19100
66,72 Lei (TVA inclus) 42,05 Lei (Fara TVA) 25%
50,04 Lei (incl. TVA) 66,72 Lei
-25%
O valiză roz pe roți, care cu doar câteva mișcări se va transforma într-o masă de înfrumusețare îngrijită, cu toate accesoriile necesare pentru înfrumusețare: o oglindă, o perie de păr, un uscător de păr, paletă, 2...
Referinta: 12485
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un camion sortator colorat, cu capace laterale care se deschid și 2 seturi de forme - cu animale și cu cifre/litere, care îi va stimula pe copii să-și dezvolte imaginația, coordonarea și încrederea în propriile...
Referinta: 14357
25,76 Lei (TVA inclus) 16,24 Lei (Fara TVA) 25%
19,32 Lei (incl. TVA) 25,76 Lei
-25%
Barcă din plastic cu baterii și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cada de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare