×

INEL ELEFANT MARE 10 BUC

O piramidă colorată pentru bebeluș care constă din 9 inele de diferite dimensiuni și un pui de elefant drăguț deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea gandirii logice a bebelusului, imaginatia, coordonarea, recunoasterea culorilor, formelor si ce nu!

·       Dimensiuni in cm: 14 x 27

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 12 luni.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12553
Add to wishlist
Descriere

Big Ring Elephant este un joc educațional pentru bebeluși care vă va distra și dezvolta copilul. Această piramidă plină de culoare este formată din 9 inele de dimensiuni diferite și un pui de elefant drăguț deasupra. Nu este doar o jucărie distractivă, ci și utilă pentru dezvoltarea bebelușului tău.

Acest turn inel pentru copii este perfect pentru distracție și învățare. Cu ajutorul acestei jucarii, bebelusul tau isi va dezvolta gandirea logica, imaginatia, coordonarea si capacitatea de a recunoaste culorile si formele.

Această jucărie pentru bebeluș este concepută având în vedere siguranța bebelușului tău. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur de utilizat pentru copii. Materialul este puternic și durabil, astfel încât jucăria poate rezista la o utilizare intensivă și poate fi folosită o perioadă lungă de timp.

Acest inel este potrivit pentru copiii peste 12 luni. Aceasta este vârsta perfectă când bebelușii încep să-și dezvolte abilitățile motorii și să devină interesați de diferite jucării. Această jucărie distractivă îi va distra și îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile.

Acest joc educațional pentru bebeluși este conceput cu atenție la detalii și calitate pentru a asigura o experiență sigură și distractivă pentru copilul dumneavoastră. Ea îl va distra și îl va ajuta să-și dezvolte abilitățile și abilitățile.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12553

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16106
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16153
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Un constructor distractiv de tip Lego, potrivit pentru constructorii puțin mai avansați. Aveți la dispoziție 261 de piese pentru a asambla camionul prezentat pe cutie. Și este foarte distractiv - are roți de cauciuc...
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare