×

32-BUCĂ SORTOR DE LITERE ȘI NUMERE DE REȚEA

Cutia dreptunghiulară colorată este ușor dezasamblată în părțile sale componente. Conține 2 baze cu litere, cifre și găuri, cea de jos pe roți și 20 de blocuri de construcție colorate. Surpriza sunt cele patru unelte de nisip care sunt ascunse în cutie - 2 tipuri de lopeți, o sită și o lopată. Se dovedește că avem 3 jucării într-una - un sortator, un constructor și o jucărie de nisip! Și în timp ce se distrează cu oricare dintre ei, copilul va învăța subtil să recunoască diferite culori și forme, să dezvolte imaginația, gândirea logică și credința în propriile abilități, să îmbunătățească mișcările motorii fine și ce nu!

·       Numar de piese: 32

·       Dimensiuni in cm: 30 x 12 x 9

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 2 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12555
Add to wishlist
Descriere

Sortatorul de litere și numere este jucăria perfectă pentru copii care va distra atât băieții, cât și fetele. Această cutie dreptunghiulară colorată este ușor de dezasamblat și conține toate elementele necesare pentru a oferi copiilor mai multe tipuri diferite de distracție.

Jucăria este formată din două baze care sunt echipate cu litere, cifre și găuri. Baza de jos este pe roți, ceea ce o face mobilă și convenabilă de jucat. De asemenea, în set sunt incluse 20 de blocuri de construcție colorate pe care copiii le pot folosi pentru a crea diferite forme și structuri.

Dar surpriza nu se termină aici! În cutie sunt ascunse patru instrumente de șlefuit - două tipuri de lopeți, o sită și o greblă. Ceea ce înseamnă că nu este doar un sortator și constructor, dar poate fi folosit și pentru jocul cu nisip. Acest lucru face ca produsul să fie și mai divers și mai interesant pentru copii.

Acest constructor de sortare nu este doar o jucărie distractivă, ci și un instrument pentru dezvoltarea diferitelor abilități și abilități. În timp ce se distrează cu el, copiii vor învăța să recunoască diferite culori și forme. Ei vor dezvolta imaginația, gândirea logică și credința în propriile capacități. De asemenea, vor îmbunătăți mișcările motorii fine și se vor distra în timp ce învață.

Jucaria este potrivita copiilor peste 2 ani, fiind ideala pentru prescolari. Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12555

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05719
58,62 Lei (Fara TVA)
69,76 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat soldat cu această minunată mitralieră mare cu lunetă! Este cu adevărat impresionant ca dimensiune, iar când adaugi sunetul și efectele de lumină pe care le generează atunci când este filmat, nu...
Referinta: 05718
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare