×

VALIZĂ SORTER 2 CULORI

O valiză de sortare veselă cu mâner telescopic și roți, care îi va ajuta pe adolescenți să recunoască diferite culori și forme și va stimula dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii în propriile acțiuni. Și în timp ce caută și găsește formele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului, copilul își va forma toate aceste calități utile și o grămadă de altele.

·       Dimensiuni in cm: 36 x 24 x 14

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
12560
Add to wishlist
Descriere

Sorter Suitcase este o jucărie veselă și distractivă concepută pentru adolescenți. Această cutie de sortare este perfectă pentru băieții și fetele care doresc să învețe să recunoască diferite culori și forme. Este echipat cu un maner telescopic si roti, fiind usor de transportat.

Sortatorul este realizat din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani care se afla in faza de dezvoltare si invatare activa.

Această jucărie de sortare este perfectă pentru dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii copilului în propriile acțiuni. În timp ce caută și găsește formele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului, copilul își va dezvolta abilitățile și abilitățile mentale. Este o modalitate grozavă pentru copii de a se distra și de a învăța în același timp.

Valisa Sorter pe roți măsoară 36 x 24 x 14 cm, ceea ce o face suficient de mare pentru a se potrivi tuturor formelor și pentru a oferi mult spațiu de joacă. Este compact și ușor de depozitat și poate fi plasat într-o cutie sau dulap atunci când nu este utilizat.

Această jucărie este ideală pentru a se juca acasă, dar poate fi folosită și la grădiniță sau la școală. Sortatorul de culori Suitcase 2 este o modalitate distractivă prin care copiii se angajează și își dezvoltă abilitățile în timp ce se distrează.

Valisa Sorter 2 Culori este un cadou perfect pentru orice copil. Nu numai că îl va distra, dar îl va ajuta și să-și dezvolte abilitățile cognitive și motorii. Această jucărie este perfectă pentru copiii cărora le place să sorteze și să recunoască culorile și formele.

Ia valiza Sorter și lasă-ți copilul să se distreze și să învețe în același timp. Această jucărie este perfectă pentru dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii în sine a copilului. Lăsați copilul să se bucure de distracție și de învățare cu acest sortator distractiv!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12560

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14349
121,34 Lei (TVA inclus) 76,48 Lei (Fara TVA) 25%
91,01 Lei (incl. TVA) 121,34 Lei
-25%
Barcă din plastic cu telecomandă și baterie reîncărcabilă, potrivită copiilor mari și părinților imaginativi! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în...
Referinta: 06937
45,48 Lei (TVA inclus) 28,67 Lei (Fara TVA) 25%
34,11 Lei (incl. TVA) 45,48 Lei
-25%
Acest set de construcții vine special pentru micii fani ai supereroilor din producția de film. Conține 59 de elemente, a căror aranjare este ușoară si plăcută, dar și utilă, deoarece dezvoltă și îmbunătățește unele...
Referinta: 12363
7,56 Lei (TVA inclus) 4,76 Lei (Fara TVA) 25%
5,67 Lei (incl. TVA) 7,56 Lei
-25%
O mini trompeta din lemn in culori vesele care va atrage cu siguranta atentia oricarui copil cu afinitate pentru muzica. Robustă, ușoară și ușor de ținut de mâinile mici, trompeta colorată va aduce ore întregi de...
Referinta: 19165
76,47 Lei (Fara TVA)
91,00 Lei (incl. TVA)
Cort tunel textil pentru copii, care va deveni colțul de joacă preferat al comorii tale! Este extrem de ușor de utilizat, deoarece este auto-expandabil și ușor de prăbușit la o dimensiune convenabilă pentru transport...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare