×

CLĂDIREA ANIMALE MARE 45 BUC

Designer cu 3 animale intr-o punga transparenta cu maner care se inchide cu fermoar. Blocurile sunt realizate din plastic netoxic, rezistent, ceea ce le face inofensive pentru copii, iar dimensiunile lor suficient de mari sunt potrivite chiar si pentru constructorii incepatori. Distrați-vă în timp ce sortați cuburile, învățați treptat despre culori, dezvoltați-vă gândirea logică, coordonarea, mișcările fine ale mâinii și multe altele!

·       Numar de piese: 45

·       Dimensiuni pachet în cm: 28 x 12 x 25

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
35,47 Lei (incl. TVA)
29,81 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16167
Add to wishlist
Descriere

Jucăria animală este un cadou ideal atât pentru băieți, cât și pentru fete. Acest constructor este special conceput pentru copii și oferă posibilități infinite de joacă.

Blocurile de construcție sunt fabricate din plastic netoxic, robust și sunt sigure pentru copii. Sunt extrem de puternice și durabile, astfel încât copiii le pot folosi în mod repetat fără a se rupe. Dimensiunile lor sunt suficient de mari, ceea ce le face potrivite chiar și pentru constructorii începători.

Constructorul nu numai că distrează copiii, ci îi ajută și să se dezvolte. Pe măsură ce aranjează cuburile, se familiarizează subtil cu diferitele culori. De asemenea, își dezvoltă gândirea logică, coordonarea și mișcările fine ale mâinii. Aceasta este o modalitate excelentă pentru copii de a-și dezvolta abilitățile motorii și de a se distra în același timp.

Constructorul este potrivit pentru copii peste 3 ani. A fost creat special pentru ei și îndeplinește toate standardele de siguranță. Materialul folosit pentru realizarea constructorului este non-toxic și sigur pentru copii. Acest lucru asigură că copiii se pot distra în siguranță și fără risc de rănire.

Acest set de constructii este un cadou ideal pentru orice copil. Nu numai că îl va distra, dar îl va ajuta și să-și dezvolte abilitățile și abilitățile. Este modalitatea perfectă pentru copii de a se distra și de a se dezvolta în același timp.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16167

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19184
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
O colecție din 7 părți - reptile, insecte și un vulcan, care îi va încânta pe toți micii iubitori ai acestor animale și le va provoca curiozitatea și abilitățile cognitive. Setul contine: 2 tipuri de soparle, un...
Referinta: 14377
42,05 Lei (Fara TVA)
50,04 Lei (incl. TVA)
Un cărucior de înghețată distractiv, care se mișcă și se învârte împreună cu umbrela în centru. Și când aceasta este însoțită de lumini strălucitoare și o melodie jucăușă - distracția este mai mult decât garantată!...
Referinta: 16188
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
O ofertă grozavă pentru toți pasionații mici și mari cărora le place să demonteze lucrurile în părțile lor componente și apoi să le pună din nou împreună! Constructorul de tip Lego este compus din 397 de piese, cu...
Referinta: 12309
34,26 Lei (TVA inclus) 21,59 Lei (Fara TVA) 25%
25,70 Lei (incl. TVA) 34,26 Lei
-25%
Cunoașteți organele și părțile corpului? Și știi exact unde sunt? O interpretare ușor diferită, dar infinit de distractivă a jocului preferat al tuturor copiilor - „Unchiul Doctor”. Încercați să găsiți locurile exacte...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare