×

SORTER OPTO 54 DE PARTI

Un sortator octogonal mare care este ușor de dezasamblat și asamblat. Conține litere, numere și diferite tipuri de forme. Și în timp ce caută și găsește elementele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului, micuțul se va distra și își va dezvolta subtil motricitatea fină, imaginația, coordonarea, recunoașterea culorilor și ce nu!

·       Numar de piese: 54

·       Dimensiuni in cm: 23 x 13

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 2 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
39,41 Lei (incl. TVA)
33,12 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12557
Add to wishlist
Descriere

Sortatorul este jucăria educațională perfectă pentru băieți și fete, care vă va distra și dezvolta copilul. Acest sortator octogonal mare este conceput pentru a ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile motorii fine, imaginația, coordonarea și recunoașterea culorilor.

Sortatorul este format din 54 de piese și este ușor de dezasamblat și asamblat. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copilul dumneavoastră.

Literele, cifrele și diferitele tipuri de forme incluse în sortator oferă copiilor posibilitatea de a se distra și de a învăța în același timp. Pe măsură ce caută și găsesc articolele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului, copiii își vor dezvolta abilitățile și abilitățile. Ei își vor îmbunătăți recunoașterea culorilor, formelor și numerelor, dezvoltându-și în același timp imaginația și creativitatea.

Această jucărie educațională este perfectă pentru copiii cărora le place să se distreze și să învețe lucruri noi. Îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile cognitive în timp ce se distrează.

Această jucărie este concepută având în vedere siguranța și distracția copilului dumneavoastră. Sortatorul este cadoul perfect pentru orice copil căruia îi place să se distreze și să învețe lucruri noi. Lăsați copilul să se distreze și să se dezvolte cu această minunată jucărie educativă!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12557

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 59073
53,52 Lei (Fara TVA)
63,69 Lei (incl. TVA)
Un leagăn colorat cu sezut din lemn și frânghii puternice, cu care vom încânta copiii ceva mai mari - cei peste 5 ani.Potrivit pentru montare în curte sau pentru agățat de tavan acasă. Cel mai minunat cadou care va...
Referinta: 19180
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Geanta de box si o pereche de manusi, potrivite pentru primii pasi ai copiilor in acest sport. Setul este confectionat din piele artificiala de culoare rosu aprins, cu imagini tematice. Para de box este usoara si are...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare