×

DINOZAUR MERCAT CU SUNET SI 3 HARTE

Dacă ești fan al dinozaurilor, cu siguranță vei recunoaște Spinosaurus - cel mai mare dinozaur prădător descoperit vreodată. Dă viață cu o singură apăsare a butonului de pornire! Cu siguranță vei fi interesat să vezi cum se plimbă Spinozaurul, cum își mișcă membrele superioare, ochii i se luminează și cum scoate zgomote înfiorătoare în timp ce deschide și închide gura! O completare grozavă la colecția ta de animale înfricoșătoare, care are tot ce are nevoie pentru a deveni jucăria ta preferată!

Setul include 3 cărți cu imagini ale diferitelor tipuri de dinozauri pentru a face jocul și mai distractiv!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet in cm: 25 x 10 x 20

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
09874
Add to wishlist(1)
Descriere

Un dinozaur care se plimbă cu sunet și 3 cărți este jucăria perfectă pentru toți micii fani a dinozaurilor. Această jucărie interactivă este perfectă pentru băieții și fetele cărora le place să se distreze cu dinozauri și să-și creeze propriile aventuri.

Această jucărie cu dinozaur care se plimbă este realizată cu mare atenție la detalii și este o replică adevărată a adevăratului Spinosaurus. Cu o singură apăsare a butonului de pornire, îl poți reînvia și îl poți urmări cum merge. Ochii îi strălucesc și scoate zgomote înfiorătoare când deschide și închide gura. Acest lucru face jocul și mai realist și distractiv pentru copii.

Acest dinozaur de jucărie este completarea perfectă la colecția de animale înfricoșătoare a oricărui copil. Are tot ce trebuie pentru a deveni jucăria preferată a unui copil. Jocul cu el va dezvolta imaginația și creativitatea copilului, permițându-i să creeze diferite povești și aventuri.

De asemenea, în set sunt incluse 3 cărți cu imagini ale diferitelor tipuri de dinozauri. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interesant pentru copii. Ei pot folosi cărțile pentru a-și crea propriile jocuri și pentru a afla mai multe despre diferite tipuri de dinozauri.

Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră acest dinozaur de jucărie interactiv. Îl va distra și îl va ajuta să-și dezvolte imaginația și creativitatea. Acesta este cadoul perfect pentru orice mic fan al dinozaurilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
09874

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12120
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Tabletă 3D în limba engleză pentru toți micii fani ai filmului și ai aventurilor de gheață ale personajelor! Pe ecran sunt 8 pictograme cu diferite sunete și melodii, una pentru lumină, una pentru mărirea/coborârea...
Referinta: 12396
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Un set de cafea colorat pentru a echipa bucătăria păpușilor, împreună cu 2 seturi de căni cu farfurioare și linguri. Desigur, cafeaua nu poate fi completă fără prăjituri delicioase - ai 3 la număr! Ai si imaginatia...
Referinta: 16045
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Plastic Domino, care constă din 42 de blocuri colorate împărțite în 6 culori. Aranjați blocurile astfel încât, cu o singură apăsare, să cadă în lanț. Și pe lângă faptul că este distractiv, jocul este și util pentru că...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare