×

TRANSFORMATOR DE CARTON 3 TIPURI

Transformă robotul galben într-o mașină sport și transformă roșul și violetul în diferite tipuri de camioane. Intră în bătălii epice - cu toate transformatoarele din serie, va fi și mai distractiv și interesant!

·       Culoare: galben, roșu, violet

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 32

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
13,63 Lei (incl. TVA)
11,45 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Galben
  • Rosu
  • Violet
in stoc
Referinţă:
19183
Add to wishlist
Descriere

Transformatorul din carton 3 tipuri este jucăria perfectă pentru băieți care îi va încânta și îi va distra. Această jucărie unică este potrivită copiilor peste 3 ani și oferă o varietate incredibilă de opțiuni de joacă.

Ideea principală a acestui robot transformator este de a oferi copiilor posibilitatea de a transforma robotul galben într-o mașină sport și roșul și violetul în diferite tipuri de camioane. Acest lucru le oferă celor mici șansa de a se îmbarca în bătălii și aventuri epice cu Transformers.

Fabricat din plastic non-toxic, acest produs este sigur pentru copii și asigură că aceștia se pot distra în siguranță și fără a-și face griji pentru sănătatea lor.

Transformerul este un cadou ideal pentru băieții care iubesc jucăriile transformatoare și roboții. Îi va încânta și le va oferi ore de distracție și emoție. Cu acest produs, copiii se vor putea lansa în diverse aventuri și bătălii cu seria lor Transformers.

Nu rata ocazia de a oferi băiatului tău această jucărie uimitoare care îl va distra și îi va oferi nenumărate oportunități de joacă și distracție. Robotul Transformer este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește jucăriile Transformers.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19183

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Transformatoare
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12569
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Set de fructe din plastic pentru copii - gustos, util și un must pentru bucătăria micuței gospodine. Pregătește un proaspăt sănătos și invită prieteni, astfel încât jocurile vor deveni și mai distractive! ·...
Referinta: 02488
21,82 Lei (TVA inclus) 13,75 Lei (Fara TVA) 25%
16,36 Lei (incl. TVA) 21,82 Lei
-25%
Set de ceai din plastic cu tavi pe care sa servesti delicioasa bautura. Conține: ceainic roșu, cană de lapte, zahăr cu capac, două căni, linguri și tăvi. ·       Dimensiunile pachetului in cm: 32 x 7 x 22 ·...
Referinta: 12484
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Mai ales pentru micii iubitori de tehnologie modernă și, bineînțeles, de rechini drăguți Baby Shark - o tabletă minunată și veselă, cu multe funcții, care nu va lăsa indiferent niciun copil! Ce poate face: să numere...
Referinta: 05694
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Fii un câștigător pe câmpul de luptă cu această mitralieră grozavă cu apă! Doar îndreptați-vă ținta, țintiți și trageți! Conține: geantă cu bombe de apă. ·       Dimensiunile armei în cm: 39 x 15 x 3 ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare