×

PISTOL CU GLOANȚE MOI ȘI 6 FIGURINE JOCUL CALAMARULUI

Pistol mic, complet cu 4 săgeți de spumă și 6 figurine țintă, tip nevelyashka. Trageți în ținte și să vedem a cui mână este cea mai precisă! Raza gloanțelor - 10 metri.

·       Dimensiunile pachetului in cm: 22,5 x 4,5 x 18,5

·       Material: plastic netoxic, spumă

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05690
Add to wishlist(1)
Descriere

Pistolul cu săgeți moale cu 6 figuri Squid Game este setul de joacă perfect pentru băieți, care îi va distra și distrați ore întregi.

Pistolul mic are dimensiunea perfectă pentru copii. Este echipat cu 4 săgeți din spumă, care sunt sigure și nu prezintă un risc pentru alții. Aceste săgeți moi sunt perfecte pentru joacă în interior sau în aer liber, unde copiii se pot distra în siguranță și fără grija de rănire.

Setul include și ținte cu 6 figurine. Copiii pot trage în ținte și pot concura pentru a vedea a cui mână este cea mai precisă. Aceasta este o modalitate excelentă de a-și dezvolta abilitățile de coordonare și precizie.

Pistolul are o rază de acțiune a gloanțelor de până la 10 metri, permițând copiilor să se bucure de o mai mare libertate de mișcare. Se pot juca in gradina sau in camera lor, distrandu-se si dezvoltandu-se in acelasi timp.

Produsul ambalat este compact și ușor de depozitat. Poate fi asezat pe un raft sau mutat atunci cand copiii vor sa se joace in alt loc. Acest lucru face ca pistolul să fie ideal pentru călătorii sau joacă în aer liber.

Este potrivit pentru copiii peste 6 ani, ceea ce îl face ideal pentru copiii mici și mari care doresc să se distreze și să-și dezvolte abilitățile.

Această armă cu săgeți și ținte moi va energiza copiii și îi va distra ore întregi. Acesta este cadoul perfect pentru băieții care iubesc jocurile cu arme și se bucură de provocarea de a fi cei mai precisi trăgători.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05690

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13130
37,46 Lei (Fara TVA)
44,58 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș adormit purtând o salopetă cu buline și o căciuliță pe cap. Corpul este din plastic, iar capul este din cauciuc. Apăsați mașina de tuns pe piept pentru a auzi sunetele distractive ale bebelușului. În set...
Referinta: 16101
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 06955
35,47 Lei (TVA inclus) 22,36 Lei (Fara TVA) 25%
26,61 Lei (incl. TVA) 35,47 Lei
-25%
Un cuptor electric cu baterii pentru copii, care arată exact ca unul real și un bonus - o oală și o tigaie. Deschideți ușa cuptorului și lumina din interior se va aprinde cu o lumină intermitentă. Și de îndată ce...
Referinta: 19107
50,97 Lei (Fara TVA)
60,65 Lei (incl. TVA)
Iepuraș din plus moale care funcționează cu baterii și care sare. Își mișcă urechile și nasul și scoate sunete drăguțe de iepuraș. Și pentru distracție 100%, iepurașul vine cu un bol cu mâncare și un morcov mare. Acum...
Referinta: 14565
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Micul tractor cu plug va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și un mecanism inerțial, iar asta o face și mai plăcută și dorită! ·       Dimensiuni pachet în...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare