×

CARURI DE FOC 6 BUC. ÎNTR-O CUTIE

Cărucioare mici rapide , 6 buc. într-un pachet dedicat fanilor animației amuzante. Cufundă-te în aventură împreună cu personajul principal și prietenii săi și distrează-te cel mai mult lăsându-ți imaginația să scape. Și știm că este nelimitat!

·      Dimensiuni pachet în cm: 36 x 6,5 x 23

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
39,41 Lei (incl. TVA)
33,12 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14542
Add to wishlist
Descriere

Cară de foc 6 buc. într-o cutie este un set de joacă care conține cărucioare mici de joacă. Aceste jucării sunt perfecte pentru a distra și a distra copiii, oferindu-le posibilitatea de a se cufunda în lumea animației amuzante și de a se distra la maximum.

Acest set de mașini mici rapide include 6 mașini care sunt dedicate fanilor animației distractive. Personajul principal și prietenii săi sunt o inspirație pentru copii pentru a se cufunda în aventură și a-și dezvolta imaginația. Ei pot crea diferite povești și scenarii distrându-se cu aceste mici mașini de jucărie.

Sunt fabricate din plastic non-toxic, ceea ce asigura siguranta copiilor. Aceste mașini de jucărie sunt potrivite pentru copiii de peste 3 ani, făcându-le o alegere ideală pentru micii fani ai mașinilor. Le vor oferi copiilor ore nesfârșite de distracție și îi vor ajuta să-și dezvolte imaginația și creativitatea.

Acest set de cărucioare este un cadou perfect pentru orice băiat care iubește cărucioarele și distracția. Pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior, oferind posibilități nesfârșite de joacă și distracție. Aceste mici cărucioare de jucărie vor deveni accesorii indispensabile în jocurile copiilor și îi vor distra mult timp.

Stimulați imaginația și creativitatea copilului dumneavoastră oferindu-i acest set de joacă. Setul de carucioare mici sunt o garantie a distractiei si distractiei si va ajuta copilul sa se dezvolte si sa se distreze la maxim. Lăsați copiii să se cufunde în lumea animației distractive și să-și creeze propriile povești și aventuri cu aceste mici mașini de jucărie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14542

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Blaze and The Monster Machines
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 09972
44,60 Lei (Fara TVA)
53,07 Lei (incl. TVA)
Îți plac dinozaurii? Da? Atunci știi cu siguranță numele celor trei dinozauri din marele nostru set. Există, de asemenea, un cuib cu ouă prin care puteți intensifica sentimentul de admirație pe deplin în lumea lor...
Referinta: 19165
76,47 Lei (Fara TVA)
91,00 Lei (incl. TVA)
Cort tunel textil pentru copii, care va deveni colțul de joacă preferat al comorii tale! Este extrem de ușor de utilizat, deoarece este auto-expandabil și ușor de prăbușit la o dimensiune convenabilă pentru transport...
Referinta: 12557
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un sortator octogonal mare care este ușor de dezasamblat și asamblat. Conține litere, numere și diferite tipuri de forme. Și în timp ce caută și găsește elementele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare