×

UNICORN DE PLUȘ CU CORN ȘI ARIPI AURII 35 CM

Ponei unicorn roz de pluș cu corn și aripi aurii, realizat din cel mai moale material! Este extrem de drăgălaș și va cuceri foarte repede inima oricărei fete. Aceasta va deveni cea mai iubită jucărie!

·       Dimensiuni in cm: 35

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
38,81 Lei (incl. TVA)
32,61 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
21597
Add to wishlist
Descriere

Unicornul de pluș este jucăria perfectă pentru orice fată care iubește magia și vrăjitoria. Este fabricat din cel mai moale material la atingere, care garantează confort și plăcere atunci când te îmbrățișezi și te joci.

Acest unicorn de pluș este impresionant prin frumusețea și eleganța sa. Culoarea roz îi conferă tandrețe și moliciune, iar cornul și aripile aurii îi conferă rafinament și un aspect magic. Măsoară 35 cm, făcându-l perfect pentru dragoste și îmbrățișare.

Fabricat din poliester de înaltă calitate, acest unicorn de pluș este moale și drăgălaș la atingere. Este sigur de jucat și totuși robust pentru a rezista la utilizare intensă. Poate fi spalat pana la 30°C, fiind usor de intretinut si curatat.

Acest unicorn de pluș este fabricat în Bulgaria, garantând calitatea înaltă a materialelor și a manoperei. A fost creata cu mare atentie la detalii pentru a fi o adevarata incantare pentru toate micile printese.

Unicornul de pluș cu corn și aripi aurii este un cadou ideal pentru orice fată. El va deveni cel mai bun prieten al ei și o va încânta cu ore nesfârșite de joacă și distracție. Această jucărie de plus unicorn este completarea perfectă pentru camera unui copil și va adăuga o doză de magie și magie fanteziei unui copil.

Nu rata șansa de a-ți face fata fericită cu această jucărie minunată de plus.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21597

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Amek
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09722
30,31 Lei (TVA inclus) 19,11 Lei (Fara TVA) 25%
22,74 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
Geanta de box din imitație de piele în culorile Bulgariei și o pereche de mănuși concepute pentru toti fanii acestui sport. Simte-te ca un adevărat boxer și exersează-ți abilitățile dezvoltându-le și...
Referinta: 05701
2,93 Lei (Fara TVA)
3,49 Lei (incl. TVA)
Jocul cu pistoalele cu apă este distractiv, dar și răcoritor în zilele toride de vară. Doar umpleți rezervorul armei cu apă și porniți în bătălii fascinante de vară! Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de...
Referinta: 16145
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un puzzle vesel de 120 de piese dedicat micilor fani ai filmului. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...
Referinta: 12322
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
Set cărucior și bebeluș din plastic roz - ce fetiță ar putea rezista acestei combinații grozave? Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă cu glugă și urechi și vine cu un cadou - un biberon. Căruciorul se pliază si ia...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare