×

ILUMINAT AUTOMAT M4A1 82 CM

Deveniți un adevărat soldat cu această minunată mitralieră mare pe un suport! Are dimensiuni cu adevărat impresionante, iar când adaugi sunetele și luminile pe care le generează atunci când apeși pe trăgaci - nu există nicio cale să nu devină cea mai preferată jucărie a ta care te va transforma într-un campion pe câmpul de luptă!

Autocolantele de înfrumusețare sunt incluse pentru a vă face arma și mai unică!

·       Dimensiuni pachet in cm: 43 x 5 x 28

·       Lungimea armei în cm: 82

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
26,37 Lei (incl. TVA)
22,16 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05761
Add to wishlist
Descriere

Mitraliera luminoasă este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să se transforme în soldați adevărați. Acest automat de jucărie este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să se distreze cu jocurile de rol și să se simtă eroi pe câmpul de luptă.

Această pușcă de asalt mare este de dimensiuni mari, care va impresiona orice soldat mic. Dar nu doar dimensiunea face această jucărie atât de specială. Când apăsați pe trăgaci, mitraliera generează sunete și lumini realiste care vă vor cufunda într-o luptă adevărată. Acest lucru face jocul și mai realist și distractiv.

De asemenea, în kit sunt incluse autocolante de înfrumusețare care vă vor permite să vă personalizați automatul și să îl faceți și mai unic. În acest fel, îți vei putea crea propria viziune asupra armei perfecte.

Pistolul mitralieră iluminat M4A1 este fabricat din plastic netoxic, care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani cărora le place să se distreze cu jocuri de rol și să se transforme în personaje din filme și jocuri.

Nu ratați șansa de a deveni un adevărat soldat cu această automată mare uimitoare pe un suport. Comanda acum automatul tău de jucării luminoase și bucură-te de ore nesfârșite de distracție și emoție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05761

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 61046
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
O jucărie distractivă pentru bebeluși care îi va ajuta pe cei mici să recunoască diferite culori și forme și va stimula dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii în propriile acțiuni. Este format dintr-o...
Referinta: 16194
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
Deveniți un constructor cu acest constructor distractiv care folosește proprietățile atractive ale magneților! Ai la dispozitie 15 piese magnetice, diferite ca forma si culoare, 2 baze si 4 roti. Aveți și un pliant cu...
Referinta: 12363
7,56 Lei (TVA inclus) 4,76 Lei (Fara TVA) 25%
5,67 Lei (incl. TVA) 7,56 Lei
-25%
O mini trompeta din lemn in culori vesele care va atrage cu siguranta atentia oricarui copil cu afinitate pentru muzica. Robustă, ușoară și ușor de ținut de mâinile mici, trompeta colorată va aduce ore întregi de...
Referinta: 12492
19,61 Lei (Fara TVA)
23,34 Lei (incl. TVA)
Un coș de cumpărături pliabil din plastic în culori calde, pastelate, care va atrage atenția fiecărei mici gospodine. Potrivit pentru cumpărături cu mama, o plimbare în parc sau jocuri distractive acasă. Căruciorul...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare