×

TELEFON CU RĂȚUȘCĂ PENTRU BEBELUȘI

Telefon mobil Baby Duck muzical potrivit pentru fete și băieți. Are 5 butoane modelate în formă de inimă, fiecare redând diferite sunete pe o temă diferită - telefon, mașină, cameră/râs bebeluș, animale și tonuri de apel. Și pentru a-l face și mai distractiv, telefonul colorat are și jocuri de lumini! Distrează-te cu micuțul tău, iar el se va juca și va învăța culorile, își va dezvolta recunoașterea diferitelor forme, își va antrena motricitatea fină, urechea muzicală și multe altele!

·       Culoare: alb, roz, verde

·       Dimensiuni pachet în cm: 12 x 6 x 18

·       Material : plastic non-toxic

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Roz
  • Verde
in stoc
Referinţă:
12455
Add to wishlist
Descriere

Telefonul Duck Baby este jucăria muzicală perfectă pentru fete și băieți. Este conceput cu culori luminoase și forme distractive care vor atrage atenția oricărui copil. Telefonul are cinci butoane de inimă modelate, fiecare redând mai multe sunete pe o temă diferită.

Cu ajutorul acestor butoane, copiii se pot distra si pot invata diferite sunete. Un buton redă sunetele unui telefon, celălalt al unei mașini, al treilea al unei camere, al patrulea al unui bebeluș care râde și al cincilea al diferitelor animale. În plus, telefonul are și tonuri de apel care vor distra și mai mult copiii.

Pentru a-l face și mai distractiv, telefonul pentru bebeluși „Duck” are și un efect de lumină. Acest lucru va atrage și mai multă atenție asupra copiilor și îi va distra și mai mult. Telefonul este perfect pentru jocuri și divertisment, dar este și educațional. În timp ce se distrează, copiii nu își vor da seama că învață. Ei vor învăța culorile, vor dezvolta recunoașterea formelor și își vor exersa abilitățile motorii fine.

Telefonul pentru bebelusi "Duck" este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță.

Acest telefon mobil muzical este un cadou ideal pentru orice copil. Îi va distra și își va dezvolta abilitățile într-un mod distractiv și interactiv. Telefonul Duck Baby este jucăria perfectă care îl va distra pe micuțul tău și îl va încuraja să învețe și să-și dezvolte abilitățile.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12455

Fisa tehnica

Livrat
mai 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12398
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Mănâncă o pizza delicioasă, iar pentru desert – o prăjitură sau o gogoașă. Faceți ceaiul în ceainic roz și turnați în cești. Există și linguri pentru a amesteca ceaiul. Și, de asemenea, farfurii pentru prăjituri și...
Referinta: 12300
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Figurină strălucitoare a unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din producția de film de renume mondial. Este realizat din plastic rezistent, cu membre și cap detașabil și va fi un plus grozav pentru colecția ta de...
Referinta: 09956
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
27,29 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
O colecție de 8 figurine de animale care locuiesc în diferite părți ale lumii. Suntem siguri că știți prea bine calul, vaca, capra și berbecul. Dar știi unde trăiesc ursul, gorila, tigrul și leul? ·...
Referinta: 14232
39,42 Lei (TVA inclus) 24,84 Lei (Fara TVA) 25%
29,56 Lei (incl. TVA) 39,42 Lei
-25%
Un kart cu lansator pentru toți micii fani ai condusului de mare viteză. Cum funcționează - încărcați kart-ul în lansator și bucurați-vă de cele mai tari cascadorii, încercând să săriți peste obstacole fără a le...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare