×

PONEI DE JUCĂRIE MUZICAL

Jucărie ponei-unicorn muzical pentru bebeluși în culori pastelate, plăcute care nu vor lăsa indiferentă nicio mică zână. Jucăria se aprinde, iar fiecare buton redă diferite sunete, melodii și chiar spune cuvinte în engleză!

·       Dimensiuni pachet în cm: 14 x 5 x 19

·       Material : plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AAA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
16,05 Lei (incl. TVA)
13,49 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12483
Add to wishlist
Descriere

Jucăria ponei muzical pentru bebeluși este cadoul perfect pentru orice zână mică. Aceasta jucarie este realizata in culori pastelate placute care vor impresiona orice copil. Lumina și sunetele sale vor atrage atenția copilului și îl vor distra ore în șir.

Jucăria este echipată cu diferite butoane care redă diferite sunete, melodii și chiar rostesc cuvinte în engleză. Acest lucru nu numai că îl va distra pe copil, dar îl va ajuta și să-și dezvolte abilitățile lingvistice. Micile zane se vor bucura de sunetele si melodiile distractive care le vor umple de energie pozitiva si le vor face sa zambeasca.

Dimensiunile pachetului sunt de 14 x 5 x 19 cm, ceea ce il face ideal pentru mainile copiilor. Jucăria este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este ușor și confortabil de jucat, făcându-l perfect pentru mâinile mici ale copiilor.

Jucăria muzicală pentru bebeluși „Pony” este potrivită copiilor peste 3 ani. Este concepută având în vedere dezvoltarea copilului și îl ajută să-și dezvolte simțurile și coordonarea. Această jucărie nu este doar distractivă, ci și educativă, fiind perfectă pentru copiii din această categorie de vârstă.

Jucăria ponei muzical pentru bebeluși este fabricată în China. Este creat cu atentie la detalii si calitate, ceea ce garanteaza o utilizare de lunga durata si siguranta copilului. Această jucărie este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește poneii și muzica.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12483

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 82013
20,27 Lei (Fara TVA)
24,12 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling CIMBARI colorate sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu ele, destul de imperceptibil, copilul își va îmbunătăți concentrarea și coordonarea, își va dezvolta percepția culorilor,...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 12522
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 6 inele de diferite dimensiuni și un elefant. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea gandirii logice a...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 12504
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Jucărie de țestoasă din plastic pentru copii, concepută pentru copii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea în picioarele mici. Jucăria este ușor de utilizat deoarece are un mâner...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare