×

PĂPUȘĂ RUSEASCĂ PE HOVERBOARD

Păpușă de jucărie muzicală pentru copii pe un hoverboard, pentru toate fetițele care iubesc animația! Puneți butonul de pornire în poziția de lucru pentru a vedea cum păpușa se mișcă și se rotește la 360 de grade, însoțită de un cântec vesel și lumini strălucitoare 5 D !

·       Dimensiuni pachet in cm: 15 x 13 x 17

·       Material : plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
31,83 Lei (incl. TVA)
26,75 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13186
Add to wishlist
Descriere

Păpușa rusă pe hoverboard este jucăria muzicală perfectă pentru copii, pentru toate fetele care adoră animația. Această păpușă cu hoverboard este o jucărie distractivă și amuzantă, care va umple camera copilului cu multă bucurie și veselie.

Când puneți butonul de pornire în poziția de lucru, veți fi surprinsă cum păpușa începe să se miște și să se rotească la 360 de grade. Acesta este un adevărat spectacol care va încânta orice copil. Iar cântecul vesel care îl însoțește și luminile luminoase 5D vor adăuga și mai multă distracție și dispoziție jocului.

Dimensiunile pachetului sunt de 15 x 13 x 17 cm, ceea ce îl face ideal pentru camera copilului sau pentru călătorii. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este alimentat cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse.

Această jucărie muzicală pentru păpuși hoverboard este potrivită pentru copiii cu vârsta peste 3 ani. Nu numai că vă va distra copilul, dar îi va dezvolta și coordonarea și abilitățile motorii. Copilul dvs. va învăța să controleze mișcările păpușii și se va distra cu ea ore întregi.

Această jucărie muzicală este fabricată în China și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. Cu ea, copilul dvs. se va distra și va învăța să se bucure de muzică și mișcare. Este un cadou ideal pentru orice fetiță care iubește animația și muzica.

Nu ratați ocazia de a-i oferi copilului dvs. această jucărie de păpușă hoverboard strălucitoare și muzicală. Îi va aduce multă bucurie și îl va ajuta să-și dezvolte abilitățile și imaginația creativă. Faceți copilăria copilului dumneavoastră și mai distractivă și mai colorată cu această jucărie minunată.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13186

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Маша и мечока / Masha și Ursul
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05718
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate...
Referinta: 06980
12,71 Lei (TVA inclus) 8,01 Lei (Fara TVA) 25%
9,53 Lei (incl. TVA) 12,71 Lei
-25%
Cerc pentru copii in culori aprinse neon, ideal pentru sporturi active in aer liber sau in confortul casei. Asamblați piesele (9 bucăți) pentru a forma cercul și lăsați distracția să înceapă! ·       Dimensiunile...
Referinta: 13040
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un set de două păpuși pe care orice fetiță îl va aprecia. Una este îmbrăcată ca medic – în haină albă tipică cu cruce roșie, șapcă medicală și căști. Cealaltă păpușă este o mămică însărcinată cu părul lung și blond și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare