×

PĂPUȘĂ CU SUZETĂ

O păpușă drăguță cu cozi duble, cu ochi albaștri care clipesc dulce, purtând o rochie florală. Ea vorbește, plânge și râde de îndată ce apăsați butonul pe spate. Asigurati-vă că scoateți banda din compartimentul bateriei! Și când păpușa plânge și nu vrea să doarmă - dă-i suzeta să se calmeze și să cadă într-un somn dulce!

·       Înălțimea păpușii în cm: 27

·       Material : plastic netoxic, cauciuc

·       Alimentare: 3 x 1,5 V AG  baterii (incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
19,99 Lei (incl. TVA)
16,80 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13068
Add to wishlist
Descriere

O păpușă cu suzetă, sunete și haine cu flori este jucăria perfectă pentru fetițe. Această păpușă drăguță are două cozi și ochi albaștri care clipesc dulce care o fac și mai realistă și mai realistă.

Când apăsați aparatul pe spatele păpușii, ea începe să vorbească, să plângă și să râdă. Acest lucru face ca jocul cu ea să fie și mai distractiv și interesant.

Manechinul cu suzetă este perfect pentru jocul de rol și dezvoltarea imaginației. Fetițele pot avea grijă de păpușă hrănind-o cu suzeta și adormind-o. Când păpușa plânge și nu vrea să doarmă, dă-i doar baveta inclusă în set, iar ea va tăcea și va pleca într-un somn dulce.

Înălțimea păpușii este de 27 cm, ceea ce o face perfectă pentru mâinile mici ale copiilor. Este fabricat din plastic non-toxic și cauciuc, făcându-l în siguranță pentru a vă juca.

Această păpușă cu suzetă și sunete este cadoul perfect pentru orice fetiță. Nu numai că se va distra, dar își va dezvolta și imaginația și își va dezvolta simțul grijii. Aceasta este o jucărie care va aduce multă bucurie și zâmbete oricărui copil.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13068

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16058
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un set grozav de unelte special pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți...
Referinta: 21567
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Diplodocus verde de pluș care va aduce multă bucurie tinerilor paleontologi. Nu este deloc înfricoșător, așa cum au fost adevărații lui frați, dimpotrivă - este drăguț și plăcut la atingere. Un dinozaur grozav care va...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 05669
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Pistoale și avioanele sunt unele dintre cele mai populare jucării pentru băieți. Și suntem siguri că lansatorul nostru și avionul strălucitor din polistiren îți vor atrage foarte repede atenția și îți vor aduce ore...
Referinta: 05728
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Un set grozav conceput pentru distracție de unul singur sau pentru bătălii distractive cu prietenii! Conține o pușcă cu lunetă, 4 săgeți de spumă, 12 bile luminoase din plastic, 3 ținte și o figurină de leu din...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare