×

BEBELUȘ CU CĂCIULIȚĂ, HAINE ȘI SUNETE

Un bebeluș drăguț cu ochi albaștri care clipește dulce, îmbrăcat în haine colorate și o șapcă pe cap. Vorbește, plânge și râde de îndată ce îl apeși pe piept. Nu uita să scoți banda din compartimentul bateriei! Iar când copilul plânge și nu vrea să doarmă - dă-i suzeta să se calmeze și să cadă într-un somn dulce!

·       Culoare: roz, albastru

·       Inaltime in cm: 30

·       Material : plastic netoxic, cauciuc

·       Alimentare: 3 x 1,5 V AG  baterii (incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
25,16 Lei (incl. TVA)
21,14 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
in stoc
Referinţă:
13070
Add to wishlist
Descriere

BEBE CU PĂLĂRIE, BIPPLE ȘI SUNETE este jucăria perfectă pentru fetițele care adoră să aibă grijă de păpușile lor. Acest copil adorabil cu ochi albaștri sclipitori drăguți va face orice copil să se îndrăgostească de el la prima vedere. Este îmbrăcat în haine de culoare moale și are o pălărie drăguță pe cap, ceea ce îl face și mai tentant să se joace.

Nu numai că această păpușă arată foarte realistă, dar are și caracteristici interactive care o fac și mai distractiv de jucat. Când apăsați aparatul pe sânii lui, el vorbește, plânge și râde. Acest lucru va permite copilului să se bucure de sunete realiste și să se distreze și mai mult.

Daca bebelusul plange si nu vrea sa doarma, setul include o baveta pe care i-o poti oferi. Îl va ajuta pe copil să tacă și să cadă într-un somn dulce. Este soluția perfectă atunci când copilul dorește să joace rolul unei mame grijulii și să aibă grijă de păpușa ei.

BEBE CU PĂLĂRIE, BIPPER ȘI SUNETE este fabricat din plastic și cauciuc non-toxic de înaltă calitate, ceea ce îl face sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, care deja se pot distra si se pot juca cu jucarii mai complexe. Înălțimea bebelușului este de 30 cm, ceea ce îl face perfect pentru mâinile mici ale copiilor.

BEBE CU PĂLĂRIE, BIPPER ȘI SUNETE este o jucărie pentru fete care va distra copilul pentru o lungă perioadă de timp și îi va ajuta să-și dezvolte imaginația și simțul grijii. Nu rata sa ii oferi copilului tau aceasta minunata papusa cu sunete care il vor distra si ii vor aduce multa bucurie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13070

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12354
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor cu doctori. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! ·       Dimensiuni pachet in cm: 27 x 38 ·       Material:...
Referinta: 16154
4,31 Lei (Fara TVA)
5,13 Lei (incl. TVA)
Cub Rubik clasic, 6 buc. în ambalaje destinate copiilor și adulților. Toată lumea știe jocul cu el - există 6 laturi de o culoare diferită și fiecare parte are 9 pătrate. Ideea este ca părțile laterale să se alinieze...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare