×

PĂPUȘĂ CU SUZETĂ

O păpușă drăguță cu cozi duble, cu ochi albaștri care clipesc dulce, purtând o rochie florală. Ea vorbește, plânge și râde de îndată ce apăsați butonul pe spate. Asigurati-vă că scoateți banda din compartimentul bateriei! Și când păpușa plânge și nu vrea să doarmă - dă-i suzeta să se calmeze și să cadă într-un somn dulce!

·       Înălțimea păpușii în cm: 27

·       Material : plastic netoxic, cauciuc

·       Alimentare: 3 x 1,5 V AG  baterii (incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
19,99 Lei (incl. TVA)
16,80 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13068
Add to wishlist
Descriere

O păpușă cu suzetă, sunete și haine cu flori este jucăria perfectă pentru fetițe. Această păpușă drăguță are două cozi și ochi albaștri care clipesc dulce care o fac și mai realistă și mai realistă.

Când apăsați aparatul pe spatele păpușii, ea începe să vorbească, să plângă și să râdă. Acest lucru face ca jocul cu ea să fie și mai distractiv și interesant.

Manechinul cu suzetă este perfect pentru jocul de rol și dezvoltarea imaginației. Fetițele pot avea grijă de păpușă hrănind-o cu suzeta și adormind-o. Când păpușa plânge și nu vrea să doarmă, dă-i doar baveta inclusă în set, iar ea va tăcea și va pleca într-un somn dulce.

Înălțimea păpușii este de 27 cm, ceea ce o face perfectă pentru mâinile mici ale copiilor. Este fabricat din plastic non-toxic și cauciuc, făcându-l în siguranță pentru a vă juca.

Această păpușă cu suzetă și sunete este cadoul perfect pentru orice fetiță. Nu numai că se va distra, dar își va dezvolta și imaginația și își va dezvolta simțul grijii. Aceasta este o jucărie care va aduce multă bucurie și zâmbete oricărui copil.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13068

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06346
14,84 Lei (TVA inclus) 9,35 Lei (Fara TVA) 25%
11,13 Lei (incl. TVA) 14,84 Lei
-25%
Acest puzzle dezvoltă gândirea logică a copiilor, iar asamblarea lui este o adevărată distracție! Există diferite opțiuni cu imagini colorate și vesele, care vor atrage fiecare copil. Aranjați piesele pentru a obține...
Referinta: 13040
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un set de două păpuși pe care orice fetiță îl va aprecia. Una este îmbrăcată ca medic – în haină albă tipică cu cruce roșie, șapcă medicală și căști. Cealaltă păpușă este o mămică însărcinată cu părul lung și blond și...
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...
Referinta: 14377
42,05 Lei (Fara TVA)
50,04 Lei (incl. TVA)
Un cărucior de înghețată distractiv, care se mișcă și se învârte împreună cu umbrela în centru. Și când aceasta este însoțită de lumini strălucitoare și o melodie jucăușă - distracția este mai mult decât garantată!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare