×

PĂPUȘĂ MUZICALĂ DANSATOARE 2 VARIANTE

Păpușa arată exact ca eroina din animație - are părul, trăsăturile și rochia ei minunată. Glisați butonul de pornire într-o poziție de lucru și ea va începe un dans minunat, va cânta o melodie celebră și va aprinde lumini strălucitoare.

·       Opțiune: 2 – selectați din butoanele radio

·       Dimensiuni pachet in cm: 10 x 10 x 28

·       Material : plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
34,87 Lei (incl. TVA)
29,30 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12349
Add to wishlist
Descriere

Păpușa care dansează muzical este jucăria perfectă pentru fetițele cărora le place să se distreze și să se cufunde în lumea prințeselor zâne. Această păpușă de jucărie este o copie fidelă a eroinelor din animație, cu același păr, trăsături și rochii.

Când glisați butonul de pornire într-o poziție de lucru, păpușa începe să se miște într-un dans minunat în timp ce cântă o melodie celebră și emite lumini strălucitoare. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interesant pentru copii.

Aceasta frumoasa papusa printesa este potrivita copiilor peste 3 ani, ceea ce o face un cadou ideal pentru micile printese. Nu numai că îi va distra pe copii, dar le va dezvolta și abilitățile motorii, coordonarea și imaginația.

Păpușa de jucărie a fost creată cu gândul la copii și îi atrage într-o lume magică a muzicii și a dansului.

Păpușa care dansează muzical este modalitatea perfectă pentru copii de a se distra și de a se exprima prin muzică și mișcare. Este perfect pentru a juca acasă, în aer liber sau chiar la grădiniță. Copiii se vor bucura de fiecare minut cu această păpușă de jucărie și vor crea amintiri de neuitat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12349

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Regatul înghețat
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14403
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un set de joc special special pentru cei mai înfocați fani ai filmului - un motor, un lansator și 4 discuri! Puneți lansatorul pe mână folosind elasticul convenabil, încărcați discurile și apăsați pe trăgaci. Ești...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare