×

PIAN CU MICROFON 31 TASTE

Pian-sintetizator electronic pentru copii cu aspect realist și microfon, pentru toți micuții iubitori de muzică! Pianul vine cu două difuzoare încorporate și până la 9 butoane funcționale, cu care distracția este garantată!

·       Dimensiuni pachet în cm: 48,5 x 13 x 4,5

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12451
Add to wishlist
Descriere

Pianul cu microfon cu 31 de taste este jucăria perfectă pentru toți micuții iubitori de muzică care iubesc muzica și cântatul. Oferă un aspect realist și este echipat cu microfon, permițând copiilor să-și exprime creativitatea și să se distreze creând propria lor muzică.

Pianul are două difuzoare încorporate care oferă sunet de calitate și permit copiilor să se bucure de melodiile lor. De asemenea, are până la 9 butoane funcționale care oferă diverse opțiuni de divertisment și jocuri. Copiii pot alege sunete și ritmuri diferite, pot înregistra și cânta propriile melodii și se pot bucura de o varietate de efecte sonore distractive.

Pianul cu 31 de taste cu microfon este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani si are dimensiuni compacte care il fac usor de transportat si depozitat. Pianul este alimentat de 3 baterii AA, care nu sunt incluse in pachet.

Acest sintetizator electronic de pian pentru copii este soluția perfectă pentru copiii care iubesc muzica și doresc să se distreze creând propriile melodii și cântând împreună. Dezvoltă creativitatea copiilor, le îmbunătățește abilitățile muzicale și îi încurajează să se exprime prin muzică.

Pianul sintetizator cu microfon cu 31 de taste pentru copii este cadoul perfect pentru orice copil care iubește muzica și vrea să se distreze creându-și propria muzică. Oferă multe oportunități de joacă și distracție și le va oferi copiilor ore întregi de bucurie și distracție. Fabricat în China, acest pian sintetizator pentru copii este de înaltă calitate și fiabil, asigurând o utilizare de lungă durată și multă distracție pentru copii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12451

Fisa tehnica

Livrat
martie 2022
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16047
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
Un camion distractiv cu un container plin de blocuri colorate. Potrivit pentru divertisment afară sau acasă, trusa va ocupa locul de mândrie în colecția dvs. de vehicule. În plus, stivuirea cuburilor este un joc...
Referinta: 19100
66,72 Lei (TVA inclus) 42,05 Lei (Fara TVA) 25%
50,04 Lei (incl. TVA) 66,72 Lei
-25%
O valiză roz pe roți, care cu doar câteva mișcări se va transforma într-o masă de înfrumusețare îngrijită, cu toate accesoriile necesare pentru înfrumusețare: o oglindă, o perie de păr, un uscător de păr, paletă, 2...
Referinta: 82013
20,27 Lei (Fara TVA)
24,12 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling CIMBARI colorate sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu ele, destul de imperceptibil, copilul își va îmbunătăți concentrarea și coordonarea, își va dezvolta percepția culorilor,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare