×

TABLA MAGNETICA DIN LEMN CU Matura SI LITERE BULGARICE

Placă multifuncțională din lemn pe un suport cu două fețe - alb și negru. Partea albă este magnetică și este pentru scris/desenat cu un marker și aranjarea magneților, partea neagră este pentru cretă. Un abac este atașat de corpul plăcii. Veți găsi litere magnetice, numere magnetice și simboluri matematice, un marker, crete și un burete cu două fețe pentru a curăța ambele părți ale tablei. Așadar, distrându-vă și destul de imperceptibil, veți învăța să scrieți, să numărați și să vă dezvoltați abilitățile creative!

·       Dimensiuni pachet în cm: 29 x 1 x 38

·       Material: lemn

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
33,34 Lei (incl. TVA)
28,02 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19181
Add to wishlist
Descriere

Tabla magnetica din lemn cu abac si litere bulgare este instrumentul educativ ideal pentru copiii peste 3 ani. Oferă mai multe oportunități de distracție și de învățare într-una singură.

Această placă multifuncțională are două fețe - alb și negru. Partea albă este magnetică și este concepută pentru scris, desenat cu un marker și aranjarea magneților. Partea neagră este concepută pentru a scrie cu cretă. Acest lucru le permite copiilor să-și exprime ideile creative și să-și dezvolte abilitățile de desen și scriere.

Cu tablă sunt incluse litere magnetice, numere magnetice și simboluri matematice pe care copiii le pot folosi pentru a construi cuvinte și probleme de matematică. Sunt luminoase și colorate, ceea ce le face și mai atractive pentru copii. În plus, setul include și un marker, crete și un burete cu două fețe pentru curățarea ambelor părți ale tablei.

Această tablă magnetică pentru scrisori și țigări din lemn are, de asemenea, un suport, făcându-l convenabil de utilizat în poziție verticală. Suportul oferă stabilitate și siguranță plăcii prin menținerea acesteia la înălțimea corectă pentru copii.

Această tablă de desen și scris din lemn cu două fețe este instrumentul educațional perfect pentru copiii care doresc să se distreze și să învețe în același timp. Oferă multe oportunități de a dezvolta abilitățile creative și mentale ale copiilor, ajutându-i să învețe să scrie, să numere și să recunoască literele și cifrele. Această tablă magnetică este un cadou ideal pentru orice copil căruia îi place să deseneze, să scrie și să învețe lucruri noi.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19181

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14315
54,80 Lei (Fara TVA)
65,21 Lei (incl. TVA)
Vă prezentăm un set pe care fanii vitezei rapide și a dinozaurilor o vor aprecia cu siguranță. Componentele sale sunt flexibile si extrem de ușor de asamblat, iar lungimea sa este de 245 cm. Mașinuța funcționează cu...
Referinta: 82013
20,27 Lei (Fara TVA)
24,12 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling CIMBARI colorate sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu ele, destul de imperceptibil, copilul își va îmbunătăți concentrarea și coordonarea, își va dezvolta percepția culorilor,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare