×

TOBA JAZZ PE BATERIE 5 BUC. ÎNTR-O CUTIE

Un set de tobe stand-up care te va transforma într-un adevărat star rock! Veți găsi o tobă mare (15cm), două medii (x 11cm), două mici (x 6cm), un chimval (14cm) și bețe. Toba mare funcționează cu baterie și când îl lovești cu bețele, vei auzi sunete diferite, complet reale. Are și un efect de lumină, care va face distracția și mai mare și mai reală!

·       Dimensiuni pachet în cm: 33 x 12 x 20

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
40,94 Lei (incl. TVA)
34,40 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12563
Add to wishlist(1)
Descriere

Toba de jazz care funcționează cu baterii este jucăria perfectă pentru micuții pasionați de muzică. Acest set de suporturi pentru tobe oferă distracție și o oportunitate de a dezvolta abilitățile muzicale ale copiilor. Indiferent dacă ești băiat sau fată, acest set de tobe este completarea perfectă pentru colecția ta de instrumente muzicale.

Setul include o tobă mare cu diametrul de 15 cm, două tobe medii cu diametrul de 11 cm, două tobe mici cu diametrul de 6 cm, un chimval cu diametrul de 14 cm și bețe de percuție. Toba funcționează cu baterie și atunci când o lovești cu bastoanele, vei auzi sunete diferite, complet reale. Aceasta este ocazia perfectă pentru copii de a învăța ritmul și de a-și crea propria muzică.

În plus, toba are și un efect de lumină, ceea ce face distracția și mai mare și mai reală. Efectul de iluminare creează atmosfera unui concert adevărat și le permite copiilor să se simtă ca niște vedete rock. Se pot bucura de performanța lor și se pot distra cu prietenii și familia.

Acest set de tobe este cadoul perfect pentru orice copil iubitor de muzica. Nu numai că le va dezvolta abilitățile tehnice ale copiilor, ci îi va ajuta și să-și exprime creativitatea și imaginația. Tobele cu suport sunt completarea perfectă pentru orice colecție de muzică pentru copii și vor oferi ore întregi de distracție și bucurie micilor muzicieni.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12563

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16101
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 19076
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Mingi ușoare vesele cu diferite fructe. Atrăgătoare și proaspete, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar joaca cu acestea va fi mai mult decât distractivă! Disponibile în stare umflată sau dezumflată....
Referinta: 16182
31,85 Lei (Fara TVA)
37,90 Lei (incl. TVA)
O lectură diferită și destul de interesantă a conceptului de „constructor” care folosește proprietățile atractive ale magneților. Ai la dispozitie 30 de bastoane colorate cu magneti la ambele capete, 32 de bile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare