×

CONSTRUCTOR MAGNETIC 62 BUC

O lectură diferită și destul de interesantă a conceptului de „constructor” care folosește proprietățile atractive ale magneților. Ai la dispozitie 30 de bastoane colorate cu magneti la ambele capete, 32 de bile metalice si libertatea completa de a construi cu ele orice iti trece prin minte - de la diverse constructii 3D de inginerie la forme si forme capricioase. Și în timp ce o faci și te distrezi, vei stimula subtil gândirea logică, imaginația, coordonarea, concentrarea, abilitățile motorii și multe altele!

·       Numar de piese: 62

·       Dimensiuni pachet in cm: 25 x 4 x 17

·       Material : plastic netoxic, magneți

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
37,90 Lei (incl. TVA)
31,85 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16182
Add to wishlist(1)
Descriere

Constructorul magnetic din 62 de piese este o lectură diferită și destul de interesantă a conceptului de „constructor” care folosește proprietățile atractive ale magneților. Acest kit de construcție magnetică pentru copii este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete, cărora le place să creeze și să construiască lucruri.

Setul include 30 de bastoane colorate cu magneți la ambele capete, care se conectează ușor și în siguranță. Sunt fabricate din plastic non-toxic și sunt sigure pentru a vă juca. În plus, setul include și 32 de bile metalice care sunt atrase de magneți și pot fi folosite pentru a construi diferite forme și structuri.

Cu Magnetic Ball Builder, aveți libertate completă de a construi orice vă puteți gândi - de la diverse construcții 3D de inginerie până la forme și forme capricioase. Numai imaginația ta este limita. Puteți crea clădiri impresionante, mașini, animale și multe altele. Creațiile tale vor fi unice și irepetabile.

În timp ce vă distrați și creați cu constructorul magnetic, veți stimula subtil gândirea logică, imaginația, coordonarea, concentrarea, abilitățile motorii și multe altele. Acesta este un joc ideal care va dezvolta abilitățile copilului dumneavoastră într-un mod distractiv și interesant.

Setul de construcție magnetică din 62 de piese este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 6 ani. Este proiectat având în vedere siguranța și dezvoltarea copiilor. Cu el, ei vor putea să se distreze și să învețe să gândească creativ și inovator.

Ofera-i copilului tau ocazia de a se distra si de a se dezvolta cu constructorul magnetic. Este un cadou ideal pentru orice copil caruia ii place sa creeze si sa exploreze lucruri noi. Lăsați copilul să descopere magia magneților și să învețe să gândească creativ și inovator.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16182

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06935
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
27,28 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
Acest set de construcții vine special pentru micii fani ai supereroilor din producția de film. Conține 52 de elemente, a căror aranjare este ușoară si plăcută, dar si utila, deoarece dezvolta si îmbunătățește unele...
Referinta: 02558
12,11 Lei (TVA inclus) 7,63 Lei (Fara TVA) 25%
9,08 Lei (incl. TVA) 12,11 Lei
-25%
O figurină din plastic cu membre mobile, creată după asemănarea personajului din blockbuster-ul de renume mondial. În plus, brațele sunt întrerupte la încheieturi și picioarele la genunchi. Recreează scene din film...
Referinta: 14575
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
Un tractor din plastic cu remorcă-container care va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Remorca este mobilă și poate fi detașată, iar tractorul are un mecanism de inerție. Și dacă adaugi...
Referinta: 12396
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Un set de cafea colorat pentru a echipa bucătăria păpușilor, împreună cu 2 seturi de căni cu farfurioare și linguri. Desigur, cafeaua nu poate fi completă fără prăjituri delicioase - ai 3 la număr! Ai si imaginatia...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare