×

TREN MARE ALBASTRU CU OCHII PE BATERIE

Un tren albastru alimentat de baterii pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Aspecte distractive, sunete, lumini, viteză - are tot ce este necesar pentru a deveni rapid jucăria ta preferată!

·       Dimensiuni pachet în cm: 56 x 7 x 9

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
04554
Add to wishlist
Descriere

Big Blue Train with Battery Eyes in Blister este jucăria perfectă pentru copii pentru toți iubitorii de trenuri mici. Acest tren pentru copii care funcționează cu baterii îi va oferi copilului dumneavoastră ore de distracție și emoție. Cu aspectul său distractiv, sunetele, luminile și viteza, acest tren are ceea ce este necesar pentru a deveni jucăria preferată a fiecărui copil.

Roller coasterul albastru alimentat de baterii a fost conceput cu gândul la copiii mici cărora le place să se distreze cu roller coaster-urile. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii și asigură utilizarea pe termen lung a jucăriei. Trenul are dimensiunile pachetului de 56 x 7 x 9 cm, ceea ce face ca mâinile mici ale copiilor să fie ușor de apucat și controlat.

Trenul albastru alimentat de baterii este jucăria perfectă pentru copiii de peste 3 ani. Oferă nu numai divertisment, ci și dezvoltă imaginația și coordonarea copilului.

Acest tren electric pentru copii este fabricat la standarde inalte de calitate si siguranta. Producătorul se străduiește să ofere copiilor cea mai bună jucărie care să-i distreze și să-i încânte. Trenul a fost creat cu mare atenție la detalii și este o garanție a calității și distracției.

Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră acest tren electric distractiv. Îl va distra și îi va oferi multe ore de joacă și emoție. Comanda-l acum si transforma-l in jucaria preferata a copilului tau!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
04554

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Thomas
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12317
28,80 Lei (TVA inclus) 18,15 Lei (Fara TVA) 25%
21,60 Lei (incl. TVA) 28,80 Lei
-25%
Jucărie lebădă din plastic care este extrem de interesantă prin caracteristicile sale! Trageți butonul de pornire în poziția de lucru și se va auzi o melodie veselă. Încărcați un disc în proiector pentru a vă bucura...
Referinta: 06660
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
Un puzzle distractiv pentru copii care constă dintr-un total de 120 de piese - o bază perforată pentru stratificare și pensete din plastic în mai multe culori. Variațiile pentru aranjarea acelor sunt cu adevărat...
Referinta: 12327
21,65 Lei (Fara TVA)
25,76 Lei (incl. TVA)
Două figurine strălucitoare ale unora dintre cei mai populari supereroi din celebra producție de film. Sunt din plastic rezistent și au membre mobile, cu brațele detașabile la coate și picioarele detașabile la...
Referinta: 12489
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Pregătește-te pentru aventuri incitante la plajă, cu acest set grozav de vară! Conține un polizor, o găleată, 3 forme de nisip, o sită, 2 lopeți și o paletă. Turnați nisip sau apă în recipientul polizorului pentru a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare