×

TREN ELECTRIC MEDIU PE BATERII

Un tren de viteză electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Vine cu un aspect atrăgător, sunete, lumini și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie!

·       Dimensiuni pachet in cm: 56 x 7 x 8

·       Alimentare: 3 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
22,73 Lei (incl. TVA) 30,31 Lei
-25%
30,31 Lei (TVA inclus) 19,10 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
14366
Add to wishlist(1)
Descriere

Trenul mediu cu săgeată alimentat de baterii într-un pachet blister este un tren electric de mare viteză care va încânta orice mic fan al șinei. Acest tren de jucărie pentru copii este perfect pentru copiii cărora le place să se distreze cu trenurile și să-și creeze propriile aventuri.

Trenul electric are un aspect atrăgător care va atrage atenția oricărui copil. Este fabricat din plastic non-toxic, ceea ce îl face sigur pentru joacă și distracție. Trenul este proiectat cu mare atenție la detalii, făcându-l realist și distractiv de jucat.

Acest tren acționat cu baterii pentru copii este echipat cu sunete și lumini care vor adăuga și mai multă distracție și realism jocului. Copiii se vor bucura de sunetele realiste ale trenului care îi vor cufunda în lumea magiei feroviare. Luminile vor adăuga și mai multă emoție jocului.

Acest tren electric pentru copii este perfect pentru copiii peste 3 ani. Trenul este ușor de controlat și manevrat, făcându-l potrivit pentru mâinile copiilor mici. Copiii se vor distra creând diferite rute și aventuri.

Trenul electric de viteză este un cadou ideal pentru orice copil căruia îi place să se distreze cu trenurile și să-și creeze propriile aventuri. Va deveni jucăria preferată a fiecărui copil și îi va distra ore în șir. Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră acest tren pentru copii distractiv și realist alimentat de baterii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14366

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02892
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Figurină din plastic a eroului cu membre mobile și efect de lumină. Este suficient să apeși butonul de pe spatele său pentru a aprinde lumina roșie. Fă parte din aventură recreând diferite scene din serial sau...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare