×

BASCULANTĂ CU MECANISM INERȚIAL

Un mic camion inerțial cu ochi, caroserie mobilă și marfă pe care fiecare copil îl va aprecia. Fabricat din plastic durabil, în culori strălucitoare și atrăgătoare, camionul va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini de construcții!

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni in cm: 23 x 6 x 10

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
11,20 Lei (incl. TVA)
9,41 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
04615
Add to wishlist(1)
Descriere

Basculantul cu pălărie și marfă în geantă este jucăria perfectă pentru copii pentru micuții iubitori de mașini de construcții. Acest mic camion inerțial cu ochi, corp mobil și marfă este completarea perfectă pentru colecția de jucării pentru orice băiat.

Fabricat din plastic rezistent, acest basculant pentru copii este garantat a fi distractiv. Materialul non-toxic asigura siguranta copilului si ii permite sa se bucure de joc fara griji. Culorile luminoase și atrăgătoare ale camionului îl fac și mai atractiv și mai distractiv.

Basculantul este ideal pentru copiii peste 3 ani. Dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea copilului, oferindu-i posibilitatea de a-și folosi imaginația și de a crea diferite scenarii de joacă. Aceasta este jucăria perfectă care va distra copilul ore întregi.

Basculantul are un mecanism inerțial care îi permite să se deplaseze fără a fi nevoie de baterii sau alte surse de alimentare. Doar mutați-l înapoi și lăsați-l să meargă înainte și se va mișca singur. Acest lucru face jocul și mai realist și distractiv pentru copil.

Dimensiunile autobasculantei sunt de 23 x 6 x 10 cm, ceea ce face ca mâinile mici ale copiilor să fie ușor de apucat și controlat. Este compact și convenabil de jucat atât acasă, cât și în aer liber. Copilul îl poate lua cu el peste tot și se poate distra cu el în orice moment.

Acest basculant pentru copii este construit pentru a rezista la utilizare intensă și a supraviețui multor ore de joacă. Basculantul este perfect pentru copiii cărora le place să adune și să adune mașini de construcții.

Acest basculant pentru copii este cadoul perfect pentru orice băiat. Îl va distra și îi va oferi nenumărate ore de joacă și distracție. Lăsați copilul să se bucure de această mașină de construcții și să-și creeze propriile povești cu acest minunat basculant pentru copii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
04615

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 13097
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Set copii pentru manichiura, machiaj si coafura, ambalat intr-un blister distractiv de unicorn. Veți găsi 3 culori de lac de unghii + 2 tipuri de decorațiuni, unghii artificiale, un separator sclipitor de degete, 3...
Referinta: 19127
3,54 Lei (Fara TVA)
4,21 Lei (incl. TVA)
Un clock-shooter cu 4 discuri, special pentru cei mai înfocați fani ai filmului! Puneți lansatorul pe mână folosind elasticul convenabil, încărcați discurile și apăsați pe trăgaci. Acum ești gata să pleci într-o...
Referinta: 12322
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
Set cărucior și bebeluș din plastic roz - ce fetiță ar putea rezista acestei combinații grozave? Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă cu glugă și urechi și vine cu un cadou - un biberon. Căruciorul se pliază si ia...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16032
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Un puzzle colorat cu fluturi, alcătuit din 35 de piese mari. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități utile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare