×

UN CAMION CU PĂLĂRIE CONDUCE UN EXCAVATOR ÎNTR-UN BLISTER

Un camion de transport auto cu o pălărie și o față zâmbitoare pe care fiecare băiețel îl va aprecia. Vine cu un mecanism de inerție, o rampă, transportă o mașină de construcții și va deveni foarte repede jucăria ta preferată!

·       Dimensiuni pachet în cm: 31 x 11 x 14

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14558
Add to wishlist
Descriere

Acest camion de transport auto este jucăria perfectă pentru orice băiețel căruia îi place să se distreze cu mașini și mașini de construcții. Este un cadou perfect pentru micuții cărora le place să se joace cu camioanele și să-și creeze propriile zone de construcție.

Acest camion de transport auto are o față zâmbitoare, ceea ce îl face și mai atractiv pentru copii. Are un mecanism inerțial care îi permite să se miște singur după ce a fost pus în mișcare. Acesta este perfect pentru băieții cărora le place să se joace cu propriile lor mașini și să-i urmărească pe podea.

Camionul are o rampă care poate fi folosită pentru a încărca și descărca mașina de construcție inclusă în set. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite scenarii și să se distreze creând propriile proiecte de construcție.

Această jucărie este fabricată cu înaltă calitate și durabilitate. Este conceput pentru distracția și distracția copiilor, oferindu-le oportunitatea de a se distra și de a-și dezvolta imaginația.

Acest joc de transporturi de camion oferă posibilități infinite de distracție și de a crea diferite scenarii. Jucăria este perfectă ca un cadou pentru orice băiat căruia îi place să se joace cu camioanele și mașinile de construcții.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14558

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14574
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de mândrie în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul inerțial are o cabină spațioasă și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 01046
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Șoriceii preferați ai tuturor vin sub forma unei jucării de plus - un cadou ideal pentru copiii și mici, mari și chiar pentru adulți! Jucăria este confecționată dintr-un material foarte moale, ceea ce îl face plăcut...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 04534
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Tractor din plastic cu remorca care transporta 2 ratuste si un copac. Remorca este mobilă și poate fi detașată, iar tractorul este detașabil - utilizați cheia și șurubelnița incluse. Și dacă adaugi un strop de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare