×

JEEP ROȘU SUPEREROI CU RADIOCOMANDĂ 4 DIRECȚII

Un jeep din plastic cu roți de cauciuc, potrivit pentru aventuri extreme! Vine cu un design interesant dedicat unuia dintre supereroii noștri preferați. Este controlat de o telecomandă, se mișcă în toate direcțiile și are lumini. Și toate acestea într-un set sunt o garanție a distracției 100%!

·       Dimensiuni pachet în cm: 25,5 x 13,5 x 9,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare pentru mașină: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
44,58 Lei (incl. TVA)
37,46 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14428
Add to wishlist
Descriere

JEEP RADIO CONTROL 4 WAY IRON SUPERHERO este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții care iubesc aventurile extreme și mașinile cu telecomandă pentru copii. Acest jeep din plastic cu roți din cauciuc este creat cu un design interesant dedicat unuia dintre cei mai preferați supereroi ai noștri. Este perfect pentru joacă în aer liber și oferă distracție și divertisment nesfârșite.

Cu dimensiunile ambalajului de 25,5 x 13,5 x 9,5 centimetri, acest Jeep este compact și ușor de manevrat. Fabricat din plastic non-toxic, este sigur pentru copii și asigură o utilizare de lungă durată. Jeep-ul este alimentat de 3 x baterii AA de 1,5 V (bateriile nu sunt incluse) iar telecomanda este alimentată de 2 x baterii AA de aceeași tensiune (bateriile nu sunt incluse). Acest lucru asigură o muncă de lungă durată și un joc continuu.

Cu acest jeep, copiii se vor putea bucura de nenumărate ore de distracție și distracție. Se mișcă în toate direcțiile, permițând copiilor să experimenteze un real sentiment de control și libertate. Jeep-ul este echipat cu lumini care îl fac și mai realist și distractiv. Copiii se vor bucura de aventuri extreme interesante și se vor simți ca niște adevărați supereroi.

Această jucărie pentru copii este potrivită copiilor cu vârsta peste 3 ani, ceea ce o face un cadou ideal pentru copiii mici care iubesc mașinile și supereroii. Dezvolta coordonarea mana-ochi, abilitatile motorii fine si imaginatia copiilor. Ei vor putea învăța să conducă jeep-ul și să creeze diferite scenarii de joc.

Această jucărie pentru copii este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește mașinile și supereroii. Lăsați copiii să se bucure de aventurile extreme cu acest jeep minunat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14428

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Omul de fier
Razbunatorii
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16032
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Un puzzle colorat cu fluturi, alcătuit din 35 de piese mari. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități utile...
Referinta: 13222
31,08 Lei (Fara TVA)
36,99 Lei (incl. TVA)
Înfrumusețați-vă mâinile cu acest frumos set de manichiură! Arată complet realist și conține tot ce ai nevoie pentru unghii cu aspect grozav: 4 culori proaspete de lac care se îndepărtează ușor cu apă; 2 culori de...
Referinta: 14568
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un mic jeep inerțial cu o remorcă care transportă o barcă. Setul este o completare excelentă la colecția de vehicule și va deveni rapid jucăria ta preferată! Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!...
Referinta: 05689
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Cu această sabie vei deveni un adevărat super-erou! Iar efectele de lumină și sunet vor face bătăliile și mai intrigante și captivante! În plus, sabia are un mecanism de tragere și vine complet cu 3 săgeți de spumă....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare