×

MICROFRON MUZICAL REGATUL DE GHEAȚĂ

Un microfon din plastic care funcționează cu baterie, care va atrage instantaneu atenția oricărei mici zâne. Pe lângă faptul că este în culoarea preferată a unei fete - roz, are lumini puternice, cântă o melodie celebră și are un proiector de imagini. Și toate acestea sunt destul de suficiente pentru multe ore petrecute în distracție și râs!

·       Dimensiuni pachet în cm: 6 x 6 x 17

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AAA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
9,98 Lei (incl. TVA)
8,39 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12371
Add to wishlist(1)
Descriere

Microfonul Frozen Music este jucăria perfectă pentru orice fetiță care iubește să cânte și să se distreze. Acest microfon pentru copii este fabricat din plastic rezistent si este potrivit pentru copiii peste 3 ani.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui microfon este culoarea sa roz minunată, care este visul oricărei zâne mici. Este special conceput pentru a capta atenția copiilor și pentru a-i distra ore întregi. Dar nu doar culoarea face acest microfon atât de special.

Microfonul pentru copii are lumini puternice care se activează atunci când microfonul este pornit. Aceste lumini creează o atmosferă magică și fac interpretarea cântecelor și mai distractive și incitante. Copiii se vor simți ca niște adevărate vedete pe scenă când vor folosi acest microfon.

Pe lângă lumini, microfonul are și un proiector încorporat care afișează imagini frumoase. Acest lucru adaugă și mai multă distracție și emoție jocului.

Acest microfon muzical nu este doar o jucărie distractivă, ci stimulează și dezvoltarea copiilor. Când copiii cântă și se distrează cu microfonul, își dezvoltă abilitățile muzicale, coordonarea motrică și încrederea în sine. De asemenea, învață să se exprime și să se bucure de muzică.

Microfonul Frozen Music este o jucărie pentru copii care va face fericită orice fetiță. Oferă nu numai multe ore de distracție și râs, ci și posibilitatea copiilor de a se exprima și de a se bucura de muzică. Acest microfon este un cadou perfect pentru orice fetiță care iubește să cânte și să se distreze.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12371

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Regatul înghețat
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05714
33,89 Lei (Fara TVA)
40,33 Lei (incl. TVA)
O pușcă din plastic cu o lunetă și suport optic pe care nu o poți rata! Marcați-vă ținta, țintiți și trageți! Setul este conceput pentru copii adulți și părinți imaginativi. Conține 10 cartușe ușoare cu vârf de...
Referinta: 12368
73,92 Lei (Fara TVA)
87,96 Lei (incl. TVA)
Placă multifuncțională cu două fețe - alb și negru. Partea albă este magnetică și este pentru scris/desenat cu un marker și aranjarea magneților, partea neagră este pentru cretă. Îți poți folosi placa în trei moduri -...
Referinta: 05694
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Fii un câștigător pe câmpul de luptă cu această mitralieră grozavă cu apă! Doar îndreptați-vă ținta, țintiți și trageți! Conține: geantă cu bombe de apă. ·       Dimensiunile armei în cm: 39 x 15 x 3 ·...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 19004
50,97 Lei (Fara TVA)
60,65 Lei (incl. TVA)
Un unicorn fermecător de pluș cu aripi de care te vei îndrăgosti la prima vedere! Vine cu o cușcă de plastic și accesorii - o oglindă, o perie, o tiara cu o panglică, o suzetă și un bol pentru mâncare. ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare