×

CONSTRUCTOR MAGNETIC 58 BUC

O lectură diferită și destul de interesantă a conceptului de „constructor” care folosește proprietățile atractive ale magneților. Ai la dispozitie 25 de betisoare colorate cu magneti la ambele capete si 33 de bile metalice. Folosiți-vă imaginația și creați diferite combinații, iar în timp ce o faceți, vă veți dezvolta subtil și vă veți îmbunătăți gândirea logică, coordonarea și concentrarea.

·       Numar de piese: 58

·       Dimensiuni pachet în cm: 30 x 4 x 22

·       Material : plastic netoxic, metal

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
42,45 Lei (incl. TVA)
35,67 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16088
Add to wishlist
Descriere

Setul de construcție magnetică din 58 de piese este o modalitate diferită și destul de interesantă pentru copii de a se distra și de a-și dezvolta abilitățile. Folosește proprietățile atractive ale magneților care le permit copiilor să creeze diferite combinații și forme.

În pachetul constructorului sunt 25 de bețe multicolore cu magneți la ambele capete și 33 de bile metalice. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite forme și structuri folosind imaginația lor. Pot crea turnuri înalte, figuri amuzante sau chiar pot crea diferite obiecte precum mașini, case sau animale.

În timp ce copiii se distrează cu constructorul magnetic, ei își dezvoltă subtil și își construiesc gândirea logică, coordonarea, concentrarea și alte abilități. Ei trebuie să gândească logic pentru a crea structuri stabile și pentru a se concentra asupra sarcinii în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii.

Jucăria magnetică este realizată din plastic și metal netoxic, ceea ce o face sigură pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani care pot înțelege deja și se pot distra cu piese mici. Constructorul este fabricat în China, respectând toate standardele de calitate și siguranță.

Constructorul magnetic este o jucărie potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Oferă oportunități nesfârșite de a te distra și de a crea forme și structuri diferite. Copiii se pot distra singuri sau împreună cu prietenii și familia creând diferite obiecte și jucându-se cu ele.

Toate acestea fac din trusa de construcție magnetică de 58 de piese o jucărie ideală pentru dezvoltarea copiilor. Nu numai că îi distrează, dar îi ajută și la dezvoltarea aptitudinilor și abilităților. Așadar, dacă cauți ceva diferit și interesant pentru copilul tău, acest set de construcție magnetică este alegerea perfectă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16088

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2022
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05680
3,80 Lei (Fara TVA)
4,52 Lei (incl. TVA)
Jocul cu pistoalele cu apă este distractiv, dar și răcoros în zilele toride de vară. Doar umpleți rezervorul cu apă și porniți în bătălii de vară incitante! Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele...
Referinta: 19027
23,34 Lei (TVA inclus) 14,71 Lei (Fara TVA) 25%
17,50 Lei (incl. TVA) 23,34 Lei
-25%
O figură transformatoare din plastic dedicată super-eroului și fanilor săi. Cu doar câțiva pași, poți transforma jucăria într-o mașină - rapid, ușor și distractiv! ·       Dimensiuni pachet în cm: 19 x 5 x 31 ·...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 02080
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Chitara acustică maro va atrage orice copil cu pasionat de muzică. Vine într-o husă transparentă cu fermoar, care completează aspectul său realistic pentru a te face să te simți ca un adevărat star rock! ·...
Referinta: 03777
24,25 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,25 Lei
-25%
Trei mini păpuși drăguțe cu animalele lor, pentru toți cărora le plac aventurile în țara magică a filmelor. Faceți o colecție cu toate păpușile și cei mai buni prieteni ai lor și interpretați scene din animație. Sau...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare