×

DISCO CAR SPIDER RADIOCOMANDĂ 2 CĂI

Mașină distractivă cu telecomandă special concepută pentru fanii super-eroului și ai aventurilor sale. Vine cu un aspect atractiv, se mișcă înainte și înapoi, iar luminile 3D colorate vor face jocurile și mai distractive și mai interesante!

·      Dimensiuni pachet în cm: 23,5 x 12 x 10,5

·      Alimentare pentru mașină: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
27,27 Lei (incl. TVA)
22,92 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14538
Add to wishlist(1)
Descriere

Disco Car Spider Radio Control 2 Way este o jucărie distractivă special concepută pentru băieții care iubesc mașinile cu telecomandă. Această mașină este inspirată din super-erou și aventurile sale, ceea ce o face și mai interesantă și mai atractivă pentru micii fani.

Mașina are un aspect atractiv care atrage imediat atenția. Este creat cu culori strălucitoare și detalii care îl fac și mai realist și mai distractiv de jucat. Mașina se poate mișca înainte și înapoi, permițând copiilor să se bucure de diferite scenarii de joacă și să-și dezvolte imaginația.

Dar distracția nu se oprește doar la a merge înainte și înapoi. Mașina are, de asemenea, lumini 3D colorate care creează o atmosferă și mai distractivă și intrigantă în timpul jocului. Aceste lumini creează un efect disco și fac jocurile cu mașini și mai distractive și diverse.

Mașina este fabricată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce o face o jucărie ideală pentru micii fani ai mașinilor.

Disco Car Spider Radio Control 2 Way este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc mașinile cu telecomandă și supereroii. Oferă distracție, divertisment și o oportunitate de a dezvolta imaginația și abilitățile motorii ale copiilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14538

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Razbunatorii
Spiderman
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 03786
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Set de joacă cu 4 păpuși tip familie - mama, tata și cei doi copii ai lor. Păpușa mamă este o frumusețe cu păr lung, îmbrăcată într-o rochie bogată, cu decor de paiete. Tatăl este clasic elegant în costumul său negru,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare